Het gebruik van een automatische deur.

De entree van een appartementencomplex is het gedeelte waar het meeste gebruik van gemaakt wordt. Iedereen die naar binnen en naar buiten gaat maakt gebruik van deze deuren.

Des te meer reden om ervoor te zorgen dat dit naar ieders wens is en eenvoudig in gebruik is. Zo moet de entree ook goed te betreden zijn wanneer je wat slechter ter been bent en is veiligheid ook een belangrijk aspect. Bij een entree in een appartementencomplex kan gebruik gemaakt worden van twee soorten deursystemen. Zo kunnen er schuifdeuren geplaatst worden maar kan er ook een deurautomaat op een al bestaande deur geplaatst worden. 

Automatische schuifdeur

Mooie glazen schuifdeuren zorgen voor een aantrekkelijke entree. Het ziet er ruimtelijk uit, maar zorgt er ook voor dat goed zichtbaar is wat er in de entree gebeurd. Een automatische schuifdeur zorgt ook voor comfort en hygiëne. De deuren hoeven niet aangeraakt te worden met de handen en zorgen daarom dus voor meer hygiëne, iets wat erg belangrijk is in deze tijd. Dit kan door het gebruiken van een contactloze schakelaar maar er kan tevens ook gebruik gemaakt worden van een drukknop. Met één druk op de knop zal de deur dan openen, sluiten doet hij dan automatisch. Een detectiesensor zorgt ervoor dat de deur automatisch opent als iemand er doorheen wilt lopen

Wanneer mensen slechter ter been zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van een rollator of rolstoel is het comfortabel wanneer de deuren vanzelf open gaan wanneer ze de deuren benaderen.

Deurautomaat

Bij de entree van een appartementencomplex zal de deur automatisch openen wanneer men deze stuurt d.m.v. een sleutelschakelaar of taglezer. Door het digitaal programmeren is er geen geavanceerde apparatuur nodig om de parameters aan te passen waardoor men eventueel zelf iets kan aanpassen.

De automaat is zelfsluitend bij spanningsuitval, maar met een noodaccu kunt u de deur nog een aantal keer open en sluiten. Deze deurautomaten kunnen op vrijwel elke deur gemonteerd worden, zodat de deur automatisch opent en sluit. Uiteraard sluiten we de automaat aan op het intercomsysteem zodat de deur vanuit het appartement geopend kan worden.

Veiligheid

Je wilt natuurlijk niet altijd dat iedereen zomaar in en uit kan lopen. Er kan dus gebruik gemaakt worden van tags. Hiermee kan alleen de persoon die in het bezit is van zo’n tag de deur openen. Er kan ook een tijdslot ingesteld worden. Hierdoor is de entree overdag bijvoorbeeld vrij toegankelijk maar kan deze in de avonduren alleen worden betreden als je in het bezit bent van een sleutel/tag. 

Service en onderhoud

Om de levensduur van een automatische schuifdeur of deurautomaat te verlengen is het verstandig om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Door het uit laten voeren van dit onderhoud wordt de levensduur van de deur of automaat verlengt met 30%. Onze onderhoudsmonteurs voeren dagelijks onderhoud uit en adviseren in oplossingen daar waar mogelijk is. Entrance biedt hiervoor verschillende servicecontracten aan. 

Tevens is Entrance altijd bereikbaar voor storingen. Ongeveer 80% van de storingen kunnen wij telefonisch oplossen. Mocht dit niet het geval zijn dan sturen we een monteur op pad die de storing kan verhelpen. 

Waarom kiezen voor een automatische schuifdeur of deurautomaat van Entrance?

Entrance automatische deuren komt voort uit een eenmansbedrijf genaamd ‘Projectbeveiliging Nederland’. Hierbij hield het zich voornamelijk bezig met toegangsveiligheid. Vanuit hier is dit gegroeid naar een bedrijf werkzaam op het gebied van toegangsoplossingen.

Door een eigen voorraad kunnen wij snel handelen en houden wij de transportkosten vanuit de fabriek laag. We kunnen vaak snel leveren en monteren. Hierbij zijn alle kleuren voor de deuren en deurautomaten mogelijk omdat deze op kleur gemaakt worden bij een poedercoater.

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een automatische schuifdeur, een deurautomaat of over bijvoorbeeld de servicecontracten? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord!

info@entrancedeuren.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.entrancedeuren.nl 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.