Het wordt steeds warmer !

Ook in Nederland stijgt de temperatuur steeds sneller. De zomers worden langer en warmer. Afgelopen jaar werden weer diverse warmte-records verbroken.

 

Zonlicht en warmte maken het soms lastig om het klimaat in uw gebouw of woning aangenaam te houden. Warmtewerende raamfolies verminderen de infra rood-instraling van de zon en voorkomen dat het te warm wordt binnen. Dit kan al gauw 6-7 graden schelen.

 

Als u de warmte buiten houdt hoeft u binnen niet te koelen. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Je kan op verschillende manieren de warmte buiten houden, bijvoorbeeld met screens voor zonwering of zonwerende raamfolie.

Zon- en warmte werende raamfolie

 

 Zonwerende folie houdt de warmte van de zon tegen maar laat het daglicht door. Deze relatief goedkope oplossing bespaart energiekosten, en zorgt voor meer comfort in elk gebouw.

HR++
Deze folie is ook ideaal als een gebouw al optimaal geïsoleerd is met HR++ beglazing. Deze ruiten houden namelijk de warmte binnen in de winter, maar laten de warmte van de zon in de zomer gewoon door.

Test het zelf
Met onze 3M Experience BOX kunnen we u het enorme effect van de zonwerende raamfolie zelf laten ervaren.

Unieke SMART raamfolie

Laat in het voor- en najaar wel zonnewarmte door

De innovatieve 3M Prestige zonwerende raamfolie is zo ontwikkeld dat deze de warmte in de zomer, als de zon hoog aan de hemel staat en krachtig is, maximaal
blokkeert. Bij een lage zonnestand, als de zon laag staat en minder krachtig is zoals in de winter het geval is, wordt de warmtedoorlaat ook minder gereduceerd. Door deze unieke constructie heb je de maximale bescherming tegen hitte in de zomer en kan je in de herfst, in de winter en in het voorjaar binnen wel profiteren van de zonnewarmte.

 

https://buildingwrap.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Building Wrap Folie Techniek BV

Building Wrap Folie Techniek BV

Vaartland 9, 2821 LH  STOLWIJK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.