DHZ Schuifdeursysteem

Aantrekkelijk geprijsd schuifdeursysteem waarbij het frame zelf nog in elkaar gezet moet worden voordat deze kan worden ingebouwd. Geen rail op de vloer.

Geplaatst door: Bestfix Schuifdeursystemen

Aantrekkelijk geprijsd schuifdeursysteem

Het schuifdeursysteem Evo Kit Singolo is een 'doe-het-zelf'pakket, waarbij het frame eenvoudig zelf in elkaar gezet wordt. Het inbouwframe is eenvoudig te plaatsen in combinatie met een wand van metal stud wand of een houten raamwerk die met gipsplaat wordt afgewerkt

Het meegeleverde ophangsysteem met zelfsmeerende lagers maakt dat de schuifdeur jaar in jaar uit soepel en geruisloos open en dicht gaat.

De schuifdeur komt in het frame te hangen en wordt onderaan op z'n plek gehouden door een onzichtbaar te plaatsen vloergeleider. Geen rail over de grond!

Ook voor dubbele schuifdeuren

Schuifdeursysteem Evo Kit Doppio is geschikt voor 2 schuifdeuren. Met dit systeem creër je eenvoudig een Kamer en Suite.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bestfix Schuifdeursystemen

Bestfix Schuifdeursystemen

Visbystraat 25, 7418 BE  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.