Horren op maat

Iedereen houdt van een fris huis waar frisse lucht dat van buiten je woning ingeblazen wordt, vrij spel heeft.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Horren op maat weren insecten

Frisse lucht brengt heerlijke bloemenaroma's met zich mee en voor vrijwel iedereen voelt dit bijzonder aangenaam. Echter, met die frisse lucht kunnen ook insecten uw huis binnendringen. Insecten kunnen niet alleen lastig zijn, maar zeker vliegen brengen regelmatig ziektekiemen mee, die ze dan over uw voedsel kunnen verspreiden. Muggen geven niet alleen vervelende muggenbulten en houden u uit uw slaap, maar zijn ook in onze windstreken steeds vaker verantwoordelijk voor virusziektes. Met horren kunt u tegelijkertijd genieten van frisse lucht en toch insecten effectief uit uw huis weren. 

Horren eenvoudig op maat te koop

Veel mensen kiezen voor horren om insecten buiten de deur te houden. De meeste horren die je in winkels kunt aanschaffen zijn echter niet bepaald duurzaam en zullen hoogstens een klein aantal seizoenen meegaan. Vaak moet u ze zelf monteren en worden ze geleverd in standaardmaten. Ze zullen dus meestal niet naadloos op uw ramen passen. Als u kiest voor horren op maat via Creon, dan krijgt u waar voor uw geld. U heeft de keuze uit verschillende bevestigingssystemen, afgestemd op de eisen van het type raam en kozijn dat u thuis heeft.

Verschillende soorten horren op maat

Heeft u thuis duurzame aluminium kozijnen? Dan adviseren we om gebruik te maken van klemhorren op maat, die aan de buitenkant van uw kozijnen gemonteerd worden. U kunt voor andere kozijnen kiezen voor inzethorren, die met een handig klemsysteem in uw kozijnen worden verplaatst. Ze zijn snel te plaatsen, maar ook te verwijderen, wanneer het najaar aanbreekt. Rolhorren hebben veel weg van rolgordijnen en geven uw woning een stijlvolle aanblik. Effectief en decoratief zijn de plissé raamhorren. Het insectengaas zit in opgevouwen toestand en u sluit uw raam af door uw raamhor van links naar rechts te bewegen. Voor uw tuindeuren adviseren we plissé hordeuren, die eveneens makkelijk te plaatsen en te bedienen zijn en bijzonder effectief werken.

Goede meetinstructies voor horren op maat

Als u wilt profiteren van horren die op maat gemaakt zijn en daardoor naadloos passen zodat er geen insect uw huis meer kan binnendringen, dan heeft Creon wel de exacte maten van uw ramen of deuren nodig. Op hun website vindt u per type hor een duidelijke instructie hoe u de maten opneemt. Dan mag u er echt op vertrouwen dat uw horren op maat worden gemaakt en geleverd.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.