Schuifdeursysteem inbouw

Stevig schuifdeursysteem dat direct kan worden ingebouwd in een gipsplaat muur. Afwerking met deurpost en architraaf, geen rail over de grond.

Geplaatst door: Bestfix Schuifdeursystemen

Meteen gereed om in te bouwen

Schuifdeursysteem Evolution Singolo is een kant en klaar inbouwframe voor een enkele schuifdeur. Het frame wordt in één geheel geleverd en is meteen gereed om in te bouwen in een wand met een metal stud constructie of een houten raamwerk die afgewerkt wordt met gipsplaat.

Het inbouwframe dankt zijn stevigheid aande hoogwaardige metalen constructie met speciaal gegolfd profiel. Dankzij de superieure techniek van het frame en het loopmechanisme, zal een deurpaneel jarenlang soepel en geruisloos open en dicht glijden.

De schuifdeur komt in het frame te hangen en wordt onderaan op z'n plek gehouden door een onzichtbaar te plaatsen vloergeleider. Geen rail over de grond!

Ook verkrijgbaar voor dubbele schuifdeuren

Schuifdeursysteem Evolution is ook leverbaar voor 2 schuifdeuren. Op deze manier creër je eenvoudig een Kamer en Suite.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bestfix Schuifdeursystemen

Bestfix Schuifdeursystemen

Visbystraat 25, 7418 BE  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.