Inbouwsysteem + elektra

Schuifdeursysteem met mogelijkheid in het inbouwframe voor bijvoorbeeld een schakelaar of stopcontact. Geen rail over de vloer.

Geplaatst door: Bestfix Schuifdeursystemen

Stopcontact precies waar de schuifdeur de muur in moet?

Inbouwsysteem Luminox van Ermetika biedt de mogelijkheid om schakelaars, stopcontacten, of bijvoorbeeld een thermostaat op elke gewenste hoogte en aan beide zijden van de gipsplaat wand te plaatsen op de plek waar het frame in de muur komt.

Het inbouwframe is voorzien van 2 contactdozen met ieder 3 units en met 2 voorgemonteerde ribbelbuizen met een diameter van 50 mm. Aan beide kanten van het frame zit een aarding voor de elektra.

De schuifdeur komt in het frame te hangen en wordt onderaan op z'n plek gehouden door een onzichtbaar te plaatsen vloergeleider. Geen rail over de grond!

Dankzij de superieure techniek van het frame en het ophangsysteem met zelf smeerende lagers, zal de schuifdeur jaar in jaar uit soepel en geruisloos open en dicht glijden.

Ook verkrijgbaar in een uitvoering voor 2 deuren

Op zoek naar een oplossing om 2 ruimtes te scheiden maar wel een extra brede doorgang houden, zoals een Kamer en Suite?

Schuifdeursysteem Luminox is er ook voor 2 schuifdeuren en biedt in dat geval aan beide zijden van het frame mogelijkheid om elektra in het frame te verwerken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bestfix Schuifdeursystemen

Bestfix Schuifdeursystemen

Visbystraat 25, 7418 BE  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.