..........
shadow_fix

Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen.

Rolluiken van All Included

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Ook leveren en monteren wij brandwerende rolluiken. Omdat wij de rolluiken zelf produceren zijn deze in elk gewenste maat leverbaar.


Industriële Rolluiken


De aluminium industriële rolluiken worden speciaal ontwikkeld voor zowel industriële bouw als voor utiliteitsbouw. De rolluiken zijn met grote zorg vervaardigd uit de beste materialen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals:

  • Staal
  • Aluminium (gesloten of geperforeerd)
  • Transparante
  • Thermisch en akoestischIsolerend en brandvertragend

Op maat


Naast de standaard rolluiken zijn er verschillende opties mogelijk, zoals valbeveiliging (verplicht bij een entree), een stormbeveiliging, diverse bedieningsmogelijkheden, verschillende oppervlaktebehandelingen enz. Kortom : u vraagt en wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Rolhekken


Rolhekken bieden ideale beveiliging op plaatsen waar doorzicht en ventilatie gewenst is. Onze rolhekken zijn dan ook bij uitstek geschikt voor etalages, winkelopeningen en parkeergarages.
Een rolhek wordt gemaakt van zware stalen profielen in oersterke geleiders, waardoor een optimale veiligheid wordt gerealiseerd. Voor extra stabiliteit kan aan de onderzijde worden voorzien van een aantal gesloten verzinkt stalen rolluikprofielen. rolhekken hebben door de verschillende combinaties van horizontale buizen en verticale koppelschakels een decoratieve uitstraling en passen in bijna ieder interieur.


Brandwerende rolluiken


Onze brandwerende rolluiken behoren tot de veiligste ter wereld. Toepasbaar als zelfsluitend rolluik, als rolluik voor dagelijks gebruik of als combinatie van die twee waar de eis van brandwerendheid 30, 60 of 120 minuten is. De brandwerende rolluiken zijn uitvoerig getest (o.a. door TNO) en voldoen aan de strengste eisen. Uit de testen is gebleken dat de vereiste vuurbestendigheid van 120 minuten werd overtroffen met maar liefst 27 minuten. Het brandwerend rolluik kan met behoud van de eigenschappen zowel aan de risicozijde als aan de niet risicozijde worden gemonteerd.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam