Verrassende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn mooi, handig in het gebruik én ze zorgen voor privacy. Een rolgordijn dat bij uw woning past, is een toevoeging voor uw huis en leefstijl.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Veel variatie in rolgordijnen

Tegenwoordig is maatwerk op dit gebied steeds betaalbaarder. Er is een verrassende grote variatie in rolgordijnen verkrijgbaar, die u op maat kunt laten maken voor een bescheiden prijs. Er zijn standaard rolgordijnen en veel verschillende kleuren, maar ook duo rolgordijnen en plissé gordijnen.

Waarom zijn rolgordijnen handig?

Een rolgordijn zorgt voor privacy, isolatie en weert de zon. Het prettige is daarbij dat ze stevig zijn en eenvoudig te bedienen. Het oprolsysteem werkt licht en soepel en is daarom geschikt voor zowel jongeren als ouderen. Daarbij is een voordeel van rolgordijnen dat ze niet geplooid zijn. Hierdoor blijven ze schoner en zien ze er altijd 'strak' uit.

Verschillende soorten rolgordijnen

U hebt de keuze tussen lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn geschikt voor alle kamers in uw huis en maken de ruimtes niet al te donker. Ze zijn met name praktisch om de zon te weren en de woonkamer aan te kleden. Verduisterende rolgordijnen zijn bijzonder geschikt voor in de slaapkamer. Tot slot is er het duo rolgordijn, die bestaat uit twee banen van stof die langs elkaar bewegen. Deze stroken worden onderbroken door doorzichtige stukken, zodat u ook de mogelijkheid heeft om het rolgordijn halfopen te doen. Met een duo rolgordijn bent u dus extra flexibel als het gaat om privacy en lichtinval.

Kleuren en uitvoeringen

Als u een (duo) rolgordijn op maat wilt laten maken, heeft u de keuze uit verschillende kleuren stof. Voor de cassette van het rolgordijn kunt u ook uit enkele kleuren kiezen. Zo sluit uw maatwerk perfect aan aan op uw interieur. Bent u niet helemaal zeker van de kleur, dan kunt u een kleursample aanvragen.

Maatwerk rolgordijnen

Maatwerk heeft over het algemeen de reputatie dat het prijzig is. Creon heeft hier een oplossing voor gevonden. Het maatwerk wordt meteen bij de leverancier gemaakt, zonder omwegen. Dit scheelt tijd en hoge kosten. Creon neemt daarbij alleen genoegen met leveranciers die A-merk kwaliteit produceren. Daarbij wordt uw rolgordijnen zo gemaakt, dat u het eenvoudig zelf kunt monteren. Aan de montage bent u dus geen servicekosten kwijt. U kunt bij Creon vooraf de prijs van uw maatwerk rolgordijn berekenen. U weet zo altijd waar u aan toe bent. De prijs vooraf berekenen is onbeperkt en geheel vrijblijvend.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.