Handig, een tv beugel

Mede vanwege het formaat en het design van veel televisies is het onmogelijk en zonde om ze nog weg te stoppen in een kastje.

Geplaatst door: LCD Wandbeugels.nl

Tv beugels voor een strak uiterlijk

Daarom komt u in steeds meer huizen televisies tegen de wand tegen. Dit ziet er strak en modern uit. Bovendien verdient elke televisie een mooie plek in het interieur. Voor het plaatsen van een televisie aan de wand heeft u een tv beugel nodig.

Waarom een tv beugel?

Moderne televisies zijn plat en hebben een mooi design. Ze verdienen dan ook zeker een opvallende en plek in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Om de televisie op een veilige en nette manier op te hangen is een tv beugel de meest handige optie. U heeft de keuze uit verschillende type tv beugels; van een vaste beugel tot een kantelbare of draaibare tv beugel. Met een vast tv beugel hangt uw televisie strak tegen de muur. Met een kantelbare tv beugel kunt u het scherm kantelen hetgeen de kijkhoek verbetert. En met een draaibare tv beugel kunt u uit verschillende hoeken in de kamer televisiekijken.

Een ruim assortiment

Op lcdwandmeubels.nl vindt u tv beugels die geschikt zijn voor alle merken platte televisies. Zo zijn er tv beugels voor de merken LG, Sony en Panasonic. Maar ook handig zijn de universele tv beugels, die zogeheten ‘VESA-maten’ gebruiken. Dit onderdeel geeft de bevestigingspunten van de televisie weer. Voordat u een tv beugel uitzoekt is het belangrijk om te weten wat de inchmaat en het gewicht van de televisie is. Pas als u dit weet kunt u een passende tv beugel uitkiezen. Bij een geschikt exemplaar moeten de VESA-bevestigingspunten overeenkomen met die aan de achterkant van uw televisie.

TV beugels en meer

LCDwandbeugels.nl richt zich zeker niet alleen op tv beugels. U heeft de keuze uit nog veel meer producten waarmee u de televisie eenvoudig op kunt hangen of plaatsen. Zo bestaat het assortiment ook uit tv vloerstandaards, tablet beugels, monitor en PC beugels en audio- en videobeugels. Alle producten zijn geschikt voor zowel privégebruik als zakelijke doeleinden. Zo kan het zijn dat u een tv plafondbeugel nodig heeft voor een presentatie. De producten van bedrijf LCD wandbeugels zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs.

Bedrijvengids Geplaatst door
LCD Wandbeugels.nl

LCD Wandbeugels.nl

Latijnzeil 11, 1319  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.