..........
shadow_fix

Slim, tv vloerstandaard

Bijna iedereen heeft een tv in de woonkamer staan. En deze wordt bijna dagelijks gebruikt; lekker ontspannen naar je favoriete serie of sport kijken.

De tv vloerstandaard: een stijlvolle ruimtebespaarder

Een groot nadeel is dat de televisie, aan of uit, altijd in de woonkamer staat. Dus wilt u er natuurlijk niet te veel ruimte door kwijtraken. En het is fijn als de tv mooi past in het interieur en niet te veel opvalt. Een tv vloerstandaard is een stijlvolle manier om aan die wensen te voldoen.

Tv vloerstandaard makkelijk verplaatsen

Om ruimte te besparen, kunt u overwegen om de tv aan de wand te bevestigen. Groot nadeel daarvan is dat er flinke gaten voor in de muur geboord moeten worden. Dit maakt deze optie niet flexibel. Wanneer u besluit het interieur om te gooien en de tv te verplaatsen, zit u met de gaten die dichtgestopt moeten worden. Dit probleem heeft u met een vloerstandaard niet. U houdt dus alle vrijheid om af en toe van interieur te veranderen.

Opbergruimte aan de standaard

Veel mensen hebben een kastje of zelfs een heel tv-meubel in de woonkamer staan, om apparatuur in op te bergen. Want waar laat u anders al die afstandsbedieningen, tv-decoders en geluidsinstallaties? Veel tv vloerstandaarden hebben daarom ruimte voor deze zaken, door middel van een of meerdere plankjes aan de standaard. Zo heeft u alle apparatuur bij de hand en kunt u snoeren eenvoudig wegwerken, terwijl het amper ruimte kost. Een groot verschil met de tv-meubels van vroeger! Daarbij is zo’n standaard ook nog eens veel makkelijker af te stoffen en schoon te houden, zowel op als achter de standaard.

Stijlvol in iedere kamer

Omdat de tv vloerstandaard zo weinig ruimte inneemt, is deze niet alleen ideaal voor de woonkamer maar ook voor andere ruimten. Heeft u een tv in de slaapkamer? Denk dan ook eens aan de tv vloerstandaard als alternatief voor bevestiging aan de muur. Heeft u maar één tv, maar wilt u wel graag in meerdere ruimten tv kunnen kijken? Kies dan een versie met wieltjes. Zo rijdt u tijdens een spannende voetbalwedstrijd eenvoudig de tv van de kamer naar de keuken, zodat u ook bijvoorbeeld onder het koken gewoon verder kunt kijken. Op deze manier hoeft u geen doelpunt meer te missen!

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam