Dubbele opbergruimte

Met deze handige inzetkast creëert u in een hand-om-draai een extra opbergruimte in uw kledingkast.

Geplaatst door: Handigekasten.nl

Inzetkast van Van der Ven

Niets is zo fijn als een kast met veel opbergruimte. Als er in het huis één of meer diepe, vaste bergkasten zijn, dan bestaat nu de mogelijkheid om ze honderd procent beter te benutten; met een inzetkast. Deze extra binnenkast wordt in het kozijn van de bestaande kast geplaatst, dus niet aan de kastdeur vast. Dankzij deze slimme toevoeging hoeven er wellicht geen losse bergkasten meer geplaatst te worden; loze ruimte wordt bergruimte. Een ideale oplossing die mooi en betaalbaar is!

Beschik over extra ruimte
Deze noviteit op het gebied van kasten komt van Van der Ven Ontwerp & Handelsburo. Dankzij dit vernuftige systeem verdubbelt u op eenvoudige wijze de bruikbare ruimte. Door de toepassing van dit dubbele draaibare kastsysteem creëert u overzicht in elke kast, ongeachte de diepte. De inzetkast kunt u toepassen in een trapkast, hij kan tevens goed werk doen in de slaapkamer waar we soms te weinig kastruimte tot onze beschikking hebben. Op de volgende pagina vindt u diverse toepassingsmogelijkheden van de inzetkast.

Maatwerk
Ven der Ven Ontwerp & Handelsbureau is tevens gespecialiseerd in maatwerkkasten. Dus beschikt u over een ruimte waarvoor u geen standaard kast kunt vinden, of u wilt de gehele ruimte benutten en is dit niet mogelijk met een kast uit de winkel? Dan bent u bij Ven der Ven Ontwerp & Handelsbureau aan het goede adres.

Met twee vingers
De draaibare kast wordt in een stalen frame in de deuropening of kozijn geplaatst. Deze kan afhankelijk van de ruimte 25 of 30 cm diep zijn. De breedte is standaard 64 cm, maar kan tegen meerprijs ook in 61, 71, 76, 81, 86 en 91 cm worden geleverd. Het draaipunt van de kast bevindt zich aan de scharnierkant van de deur. Dankzij de kogellager draait deze soepel open, dit is met twee vingers te verwezelijken. De kast schuift overigens niet over de vloer open, maar zwaait hier overheen. Op deze manier ontstaan er geen beschadigingen aan de vloer. Het materiaal van de inzetkast heeft een dikte van 18 mm. Het gewicht van de kast bedraagt 45 kg en kan maximaal 75 kg aan belading dragen. De inzetkast is standaard leverbaar in wit, voor een meerprijs kunt u ook uit één van de andere kleuren kiezen.

Overzicht assortiment

Het principe nog een keer uitgelegd aan de hand van foto's. De inzetkast is overigens ook prima te gebruiken buiten de slaapkamer. Bijvoorbeeld in de cd- of trapkast.

 

 

Bestel de inzetkast

Voor het bestellen van de inzetkast: klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Handigekasten.nl

Handigekasten.nl

Kroonstraat 33, 4879 AV  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.