Slaapkamerkast

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in ons huis. Van der Ven biedt oplossingen die in alle huizen van Nederland, en ver daar buiten kunnen wor

Geplaatst door: Handigekasten.nl

De voordelen van onze Slaapkamerkasten

- De ideale oplossing voor als u te weinig bergruimte heeft;
- Ons kastsysteem past in vrijwel elke kamer;
- Opgebouwd uit componenten en volledig naar uw keuze en smaak in te richten
- Keuze uit meerdere opbergsystemen zoals een kleding lift, schoenen rekken, legplanken, enzovoort!

Onze systemen bestaan uit losse componenten die op maat voor uw kamer gemaakt worden. Schuine daken, houten balken of geen ruimte voor een standaard bouwpakket? Van der Ven garandeert een oplossing met 100% klant tevredenheid.

Het principe van het slaapkamerkastsysteem is identiek aan dat van de Inzetkast, wij plaatsen dubbele draaibare legkasten in combinatie met hangkasten, met een of met twee roedes boven elkaar. Deze samenstelling vormt zo een samengestelde kastenwand. De kastenwanden kunnen wij in iedere breedte- en hoogtemaat en in iedere combinatie van hang- en legkasten fabriceren. De combinaties zijn niet gebonden aan hoogte, breedte of lengte en kunnen dus werkelijk in iedere ruimte op maat gemaakt worden.

Foto's

 

Bekijk meer foto's op handigekasten.nl

Afmetingen

Standaard slaapkamerkasten zijn veelal 50 of 60cm. diep, deze diepte is benodigd voor de hangkleding, echter voor het wegleggen van stapeltjes gevouwen kleding is het weer net te diep, waardoor deze achter elkaar komen te liggen, niet overzichtelijk, niet praktisch en helemaal niet handig. Van der Ven plaatst heel slim, de legkasten met twee kasten voor elkaar waarbij de voorste kast opendraait, hiermee houd u optimaal overzicht, en orde in uw kast.

De kastenwanden worden indien gewenst kamerhoog en kamerbreed vervaardigd, en naar keuze voorzien van draai- of schuifdeuren welke leverbaar zijn in 400 kleuren of combinaties waarbij spiegels, motieven en kleuren ook mogelijk zijn.

Om uw kast nog verder te verfijnen met luxe accessoires, en- of verlichting, bieden wij die in overleg uiteraard ook aan.

Standaard worden onze slaapkamerkasten uitgevoerd in een diepte van 60cm, echter andere dieptes zijn ook te leveren. Steeds vaker fabriceren wij kastenwanden van 90cm. diep, met achterin vaste hangkasten van 60cm. diep, met daarvoor draaibare legkasten van 30cm. diep, hierbij kunnen wij zelfs schuifladen met een diepte van 90cm. leveren.

Wanneer u de in de bijlagen getoonde foto’s bekijkt, ziet u kastenwanden in diverse uitvoeringen, in diverse dieptes en met schuif- of draaideuren, iedere combinatie is mogelijk.

Daar wij om constructieve redenen de draaibare kast nooit hoger maken dan 200cm. plaatsen wij in de kastenwanden boven deze legkast een groot bergvak, dit is ideaal voor het opbergen van de grotere stukken, zoals dekbedden, kussens en- of koffers.

De draaibare legkasten kunnen wij in 6 verschillende breedte-maten leveren, waardoor iedere kastenwand breedte is samen te stellen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Handigekasten.nl

Handigekasten.nl

Kroonstraat 33, 4879 AV  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.