Gedragscode schoonmaak

Glazenwasserijen die de glasbewassing en gevelreiniging verzorgen voor hun klanten, kunnen eigenlijk niet buiten een omgekeerde osmose installatie.

Gedragscode schoonmaak

Met de inzet van deze installatie wordt het leidingwater voorbehandeld. Tijdens dit proces worden de zouten vrijwel geheel uit het leidingwater gefilterd. Wat overblijft is een puur water. Reinigen met dit osmosewater is eenvoudig: gedegen sproeien (10 bar), mechanisch borstelen, naspoelen en klaar. Door zijn uitzonderlijke vuiloplossende eigenschappen worden er aan het osmosewater geen chemicaliën toegevoegd, terwijl oppervlakten van glas, aluminium, RVS of kunststof tot diep in de poriën worden gereinigd en vervolgens streeploos en vlekvrij opdrogen. Met osmosewater wordt glas- en gevelbewassing een stuk eenvoudiger en wordt de verwerkingscapaciteit vergroot.

Tevens verkopen wij osmosewater 24/7 d.m.v. een muntsysteem, in onze groothandel vespshop.nl, zie ook onze webshop www.vespshop.nl. hier is alles te koop op gebied voor de glazenwasserijen en schoonmaakbedrijven.

Bedrijvengids Geplaatst door
Glazenwasserij Van ElteN b.v.

Glazenwasserij Van ElteN b.v.

Schammenkamp 100, 3085 GT  ROTTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.