Schoonmaak VvE

Schoonmaak VvE's, Portieken en openbare ruimten

Geplaatst door: Beercoo schoonmaakgroep

Beercoo voor schoonmaak portieken

In 1991 verstrekte de toenmalige woningbouwvereniging ‘Berkel en Rodenrijs’ (nu 3B Wonen) Beercoo de opdracht voor het schoonhouden van onze eerste portieken. Destijds deden onze glazenwassers dit ‘klusje’ erbij. Tegenwoordig pakken we dit anders aan…

Gespecialiseerde afdeling Portiekonderhoud

Momenteel werken binnen onze afdeling Portiekonderhoud met ongeveer vijfenzeventig vaste en enthousiaste schoonmakers. U bent ons vast weleens tegengekomen in het verkeer. Met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s ontbreekt het hen aan niets om tot een goed resultaat te komen.

Ook sociale vaardigheden tellen

Naast enthousiasme en de juiste middelen en materialen zijn ook sociale aspecten onmisbare ingrediënten waar onze medewerkers over beschikken. Een portiek, trappenhuis of entree is immers de plaats waar mensen ‘thuiskomen’. Daar treffen buren elkaar voor een praatje. Het openhouden van de deur voor een oudere bewoner of voor iemand met een tas vol boodschappen. Ook vriendelijk gedag zeggen is wel zo sociaal én prettig thuiskomen.

Aandacht voor knelpunten

Vaktechnisch gezien heeft ieder complex zo zijn knelpunten. RVS-liften, een ‘muffe’ lucht, altijd zand op de toegangsdeur en ‘vingers’ op de spiegels in de lift. Met vaste medewerkers op een project weten wij wat de ‘aandachtspunten’ zijn. En besteden daar gepaste aandacht aan.

Zijn de schoonmakers wel geweest?

Onze schoonmaker heeft niet één maar tientallen klanten per locatie. Alle bewoners van het complex! Wij kennen de kreten als “zijn de schoonmakers wel geweest?” alleen van horen zeggen. Door bewoners te groeten, een aangename geur achter te laten, aandacht aan knelpunten te besteden en vast te houden aan een vast rooster en tijdstip voorkomen wij dat. Dat waarderen bewoners en voorkomt klachten aan het adres van beheerders.

Blije bewoners én beheerders daar gaan wij voor! Lees meer over onze 7 zekerheden voor VvE’s

Bedrijvengids Geplaatst door
Beercoo schoonmaakgroep

Beercoo schoonmaakgroep

Weg en Bos 51, 2661 DL  Bergschenhoek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.