Specialistische diensten

Emmer, spons en gezond verstand behoren nog steeds tot onze standaard schoonmaakuitrusting,

Geplaatst door: Romaro Schoonmaakgroep

Specialistische diensten

Emmer, spons en gezond verstand behoren nog steeds tot onze standaard schoonmaakuitrusting, maar er komt tegenwoordig heel wat meer bij kijken als het gaat om professioneel onderhoud van uw huisvesting of productieomgeving.


“Naast reguliere schoonmaak en onderhoud, gaan we met specialistische diensten net even verder om alles in, aan en rondom uw pand optimaal gereinigd te krijgen.”


Onze allround specialisten werken met geavanceerde technieken en beschikken over specifieke kennis, machines en materialen om ieder opdracht goed en gedegen uit te voeren. Deze specialistische schoonmaak diensten hebben één doel voor ogen: zorgen voor een kwalitatief en duurzaam effect. Unieke behandelmethoden worden niet voor niets steeds relevanter. Deze specialistische behandelmethoden zorgen voor het verlengen van de economische levensduur en de waarde van uw bezittingen.

Naast het gangbare dagelijkse schoonmaakonderhoud van wanden, gevels, plafonds en tapijten adviseren wij daarom op gezette tijden specialistisch onderhoud te verrichten. Zo voorkomt u slijtage en vroegtijdige vervanging.

In hygiënegevoelige omgevingen als sanitair en wasruimten richten de specialistische activiteiten zich op reiniging die dieper gaat dan het blinkende oppervlak.

Romaro speelt ook in op de steeds grotere vraag om met klimmaterialen of hoogwerkers onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.

Vanzelfsprekend staat ook hier veiligheid voorop: dakconstructiesystemen worden door onze veiligheidsdeskundigen getoetst en voor aanvang van de werkzaamheden conform alle wettelijke vereisten gekeurd.

Onze specialistische schoonmaak diensten bestaan onder andere uit:

  • Vloeronderhoud en renovatie van alle vloerbedekkingen (stoomextractie)
  • Wand- en plafondreiniging, inclusief roosters, zonweringen en lampen (ultrasoon reinigen)
  • Sanitair, was- en kleedruimten desinfecteren en dieptereiniging

 

Romaro denkt graag met u mee, met welke specialistische activiteiten wij meer rendement op uw bedrijfsmiddelen kunnen realiseren.
Romaro SPECIALISTISCHE schoonmaak DIENSTEN. Voor meer informatie bel 0180 46 33 55 

Bedrijvengids Geplaatst door
Romaro Schoonmaakgroep

Romaro Schoonmaakgroep

Scheepmakerstraat 19, 2984 BE  Ridderkerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.