>30 soorten LED voor VvE

Ruim assortiment ledverlichting voor portiek, galerij, entree, berging en trappenhuizen. Bespaar 50-90% op uw energiekosten met LESHolland ledverlichting.

Geplaatst door: LESHolland

Energie besparen?

Met onze ruime keuze aan LED verlichting kunt u makkelijk 50-90 besparen op uw energiekosten, dit kan bijvoorbeeld met bewegingssensorren met of zonder DIM functie (corridor). Met onze LED armaturen met bewegingssensor + DIM functie heeft u een slimme en functionele oplossing voor diverse locaties, onze bewegingssensorren kunnen ingesteld worden op diverse dim standen zodat u voor elke locatie de juiste oplossing heeft. 

De maximale besparing bereikt u met de standaard aan/uit stand maar in de DIM stand heeft u een beetje licht ter orientatie waardoor u niet in het donker naar binnen stapt bijvoorbeeld. Door ons uitgebreide assortiment met heel veel opties kunt u door het hele gebouw heen onze armaturen toepassen, rechthoekig, rond, vierkant of ovaal wij verkopen het allemaal.

Naast ledverlichting hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment LED noodverlichting armaturen (noodverlichting transparanten met pictogram). Kijk hiervoor ook eens op www.123noodverlichting.nl Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van de bestaande armaturen of bij het vervangen dan kunnen wij u daarin ook adviseren, neem hiervoor contact met ons op.

We zien u graag terug op de www.lesholland.nl website.

 

 

 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
LESHolland

LESHolland

Florijnstraat 20, 4879 AH  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.