Long gallerij armatuur

Zeer hoogwaardig kwaliteit led armatuur. Dit armatuur is onderhoudsvrij en heeft een garantie van 5 jaar! Laat u voorlichten over kwaliteit door Lumosec!

Geplaatst door: Lumosec

Armaturen VvE / Appartementen

 

Het led armatuur
Het bekende led galerijarmatuur type Long wordt toegepast in galerijen, portieken, fietsenstallingen bergingen en kelderboxen. Voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten is deze robuuste Long het antwoord op duurzame hoogwaardige led verlichting.

Levensduur en besparing
De toegepaste led techniek bestaat enkel uit hoogwaardige componenten. Om de levensduur aanmerkelijk te verlengen en uw energiekosten enorm te verlagen is gekozen om Samsung led’s toe te passen. Het resultaat: een levensduur van 70.000 branduren, een hoge lichtopbrengst (lumen/watt verhouding), een goede lichtkleur en kleurweergave.

Spaarstand en noodverlichting
Om uw besparing verder te kunnen verhogen is de Long ook verkrijgbaar met een sensor (bewegingsmelder). Naast de mogelijkheid om het armatuur te schakelen van aan naar uit is het met deze slimmen sensor ook mogelijk de verlichting te laten branden op 20% en bij beweging voor een in te stellen tijd te schakelen naar 100%. Het armatuur is ook leverbaar met een noodstroompakket (noodverlichting).

Made in Holland, 5 jaar garantie!

Klik hier voor meer informatie.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lumosec

Lumosec

Touwslagersweg 12 A3, 3449 HX  Woerden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.