Diverse sensorlampen...

Nooit meer onnodig verlichting laten branden!

Geplaatst door: lichtpartner

Inhoud

Dankzij ons aanbod in sensorlampen en plafonnieres hoeft u nooit meer onnodig verlichting te laten branden. Onze lampen werken in combinatie met een ingebouwde sensor. Dankzij deze sensor kunt u de tijd en lichtgevoeligheid instellen. De bewegingsmelder detecteert wanneer er een beweging in het bereik van de sensor plaatsvindt en schakelt zo de aangesloten verlichting direct in. De verlichting schakelt zich automatisch uit wanneer er geen bewegingen meer worden waargenomen of wanneer de ingestelde tijd verlopen is. De plafonnieres zijn ideaal voor onder andere bergingen, garages, trappenhuizen etc.

 

Tevens zijn er sensorlampen met een schemerfunctie! Licht gaat automatisch branden op maximaal 30% lichtsterkte (instelbaar) wanneer het schemer wordt. Bij beweging zal de lamp naar 100% gaan. Model type 6 en type 2040 hebben deze functie

 

 

Keuzes

 

Type 2040 (linksboven): 

Type 2040 is een LED plafonniere met geïntegreerde bewegingsmelder. De plafonniere beschikt over een schemerfunctie. Wanneer de omgeving duister wordt (<70lx) dan zal de lamp gaan 'gloeien'. Deze gloeifunctie is instelbaar van 0 tot 30% van de lichtsterkte.

 

Enkele specificaties:

Verkrijgbaar in lichtkleur 3000K & 4000K
15W lichsterkte bij 230V
Sensor is in te stellen op brandduur 10s - 12min, gevoeligheid & LUX waarde
Detectie afstand van de sensor is 1-10 mtr
Armatuur is in meerdere varianten verkrijgbaar

Klik hier voor meer informatie

 

Type 2 (rechtsboven):

Type 2 is een plafonniere met een ingebouwde bewegingsmelder. De body is gemaakt van slagvast kunststof. De plafonniere is voorzien van een E27 fitting en wordt geleverd met gratis LED lamp.

 

Enkele specificaties:

Inclusief LED lamp
Installatie hoogte 2-4mtr
Instelbare tijd, daglicht regeling en gevoeligheid.

Klik hier voor meer informatie

 

Type 2045 (linksonder):

Deze LED buitenlamp zorgt voor verlichting en veiligheid rondom uw huis. Het armatuur is gemaakt van (slagvast) polycarbonaat. Dit armatuur geeft meteen licht, is waterdicht en vandaalbestendig. Het armatuur is voorzien van een LED lichtbron met ingebouwde bewegingsensor.

 

Enkele specificaties:

12W LED
230V
IP65 (waterdicht)
Onmiddelijk licht, geen opstartcurve
Vandaal bestendig
Ook verkrijgbaar als aan/uit of met schemerschakelaar
Optioneel is er een zwarte 'onderbak' verkrijgbaar. U krijgt het armatuur compleet met witte onderbak geleverd + een losse zwarte onderbak.

Klik hier voor meer informatie

 

Type 6 (rechtsonder):

De nieuwe versie van type 6 is een zeer nette en functionele LED plafonniere met ingebouwde 'onzichtbare' bewegingsmelder. De sensorlamp heeft ook een 'schemer' functie. De lamp gaat branden op 0, 10, 20 of 30% lichtsterkte bij schemer of donker (<50lux). Uiteraard zal de lamp 100% gaan branden bij beweging.

De techniek is gemonteerd op een zeer stevige aluminium bodem. De kap is gemaakt van acryl (kunststof). Toepassing oa: toilet, hal, overloop, gang, carport, garage, kelder, etc.

 

Enkele specificaties:

LED 16W - 950lm
warm wit licht 3000K of wit licht 4000K
Sensor is in te stellen op brandduur 6s - 12min, gevoeligheid & LUX waarde
Detectie afstand van de sensor is max 7 mtr.
Armatuur is ook verkrijgbaar in uitvoering met E27 fitting.

Klik hier voor meer informatie

 

Kijk op onze website voor het hele assortiment!

Bedrijvengids Geplaatst door
lichtpartner

lichtpartner

Wijkermeerweg 6, 1948 NW  Beverwijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.