Duurzaam Licht

Een luchtdicht daglichtsysteem met Lightway Blue Performance

Geplaatst door: Lightway Nederland

Duurzaam Licht

Een luchtdicht daglichtsysteem met Lightway Blue Performance

Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway haar daglichtsystemen geschikt voor de hoogste isolatie-eisen voor de duurzame en energiezuinige bouw. Bovendien is de Blue Performance een uniek antwoord op het het probleem van condensatie in de daglichtbuis, waarbij de daglichtopbrengst optimaal blijft.

De Blue Performance is een isolatie-element met dubbel of drievoudig glas (gevuld met argongas), geintegreerd in een polystereen (XPS) isolatieplaat. Lightway heeft daarmee een unieke oplossing die de isolatie van de daglichtbuis hermetisch integreert in de isolatielaag, waarmee de koudebrug echt wordt opgeheven.

Met daglichtsystemen leveren we een goede bijdrage aan het terugdringen van ons energiegebruik, door gratis daglicht toe te passen in onze leef- en werkruimtes. En Lightway gaat nog een stap verder. Een met de Blue Performance uitgeruste daglichtbuis van Lightway levert een zeer hoge daglichtopbrengst zonder verlies van warmte in koude maanden of ongewenste warmtewinst in de warme maanden.

Luchtdichtheidsmetingen (blowerdoortests), waaronder in het eerst passief gebouwde woonzorgcentrum van Nederland (Mijande, Vroomshoop), laten zien dat een goed geinstalleerde Lightway met Blue Performance een perfect luchtdichting waarborgt. Daarmee wordt dus onnodig energieverlies voorkomen.

 

Lightway Blue Performance, koudebrugonderbreker en isolatie element

 

Voordelen Blue Performance

Geen condensproblemen
Uitstekende luchtdichte isolatie in en rond de daglichtbuis. Dus geen energieverlies.
De Rc-waarde van uw dak blijft behouden.
Nog inbraakveiliger door dubbel of tripelglas in en rond de buis.
Geen ongewenste warmtetoename op warme zomerdagen.
Geen warmteverlies in de winter.
Extra geluidsisolerend.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lightway Nederland

Lightway Nederland

Dr. Welfferweg 21 B, 3615 AK  Westbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.