Gomez led armatuur

Zeer hoogwaardig kwaliteit led armatuur. Dit armatuur is onderhoudsvrij en heeft een garantie van 5 jaar! Laat u voorlichten over kwaliteit door Lumosec!

Geplaatst door: Lumosec

Gomez led plafond- en wandarmatuur

Het Lumosec Gomez led armatuur is een led plafond- wandarmatuur van 25 cm, robuust, slagvast, onderhoudsvrij met een mooie ronde vorm. Naast de fraaie buitenzijde is de led techniek aan de binnenzijde samengesteld uit hoogwaardige componenten. Door het gebruik van een geïntegreerde hoogwaardige driver is uw besparing hoger en de levensduur langer. Deze driver in combinatie met led’s van Samsung geeft een lange levensduur van 70.000 branduren. De Gomez is gezien zijn lange levensduur, hoogwaardige componenten en optimale efficiëntie een duurzame investering.

Spaarstand
Om uw besparing verder te verhogen is de Gomez is ook verkrijgbaar met een slimme sensor (bewegingsmelder). Met deze slimme sensor is het mogelijk het armatuur standaard te laten branden op 20% vermogen en bij beweging zal het armatuur oplichten naar 100%. Het is ook mogelijk een schakeling van aan/uit te maken.

Noodverlichting
Optioneel is het mogelijk het Lopez led armatuur te voorzien van een noodstroompakket. Hiermee zal bij stroomuitval de verlichting nog minimaal 1 uur branden. Het is mogelijk een noodstroompakket te combineren met een slimme sensor.

Toepassing
Het armatuur kan worden toegepast in portieken, galerijen, kelderboxen en entrees van VvE`s, flatgebouwen en appartementencomplexen. Daarnaast is het armatuur uitermate geschikt voor gangen, kleedkamers en entrees van sportaccommodaties. Het led armatuur kan gebruikt worden als plafondarmatuur of wandarmatuur.

Het Gomez wand- plafondarmatuur wordt in Nederland geproduceerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lumosec

Lumosec

Touwslagersweg 12 A3, 3449 HX  Woerden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.