LED TL 4W 30cm buis

De LED TL 4W 30cm buis is de vervanger van het standaard 8watt 30cm TL buis. Vervanging is heel simpel door starter en lamp te vervangen.

Geplaatst door: ECO-LED Verlichting

Energiebesparing en verlaging onderhoudskosten

Wij bieden de beste oplossing voor LED verlichting voor de VvE. Standaard galerij-, portiek- en noodverlichtingsarmaturen worden vaak uitgevoerd als een TL-armatuur met een 8Watt-T5-buisje. Door het hoge aantal branduren (4700 uur per jaar of zelfs permanent) dienen deze buisjes regelmatig te worden vervangen. Daarnaast zijn bijna alle types uitgevoerd met een standaard voorschakelapparaat. Het energieverbruik van deze armaturen is daarom relatief hoog. eco-ledverlichting.nl heeft nu een uniek 4Watt mini LED-buisje laten ontwikkelen, dat direct kan worden uitgewisseld met het 8Watt-T5-buisje en minimaal 50% energie bespaart. De levensduur van dit LED-buisje bedraagt minimaal 35.000 uur (garantie 2 jaar) terwijl de levensduur van een 8Watt-T5-buisje ca. 8.000 uur bedraagt. Een gewoon armatuur met een 8Watt-T5-buisje verbruikt 8W (het buisje) en gemiddeld 5W voor het voorschakelapparaat, in totaal dus 13W. Bij 4700 branduren per jaar bedraagt het energieverbruik 61kWh per jaar. Bij een kWh-prijs van € 0,20 Euro bedragen de energiekosten € 12,20 Euro per jaar. De kosten voor het vervangen van de TL-buisjes en starters bedragen op jaarbasis tenminste € 4.75 Euro per armatuur, zodat de totale jaarlijkse kosten minimaal € 16,95 Euro bedragen. Als in een bestaand armatuur een mini LED-buisje wordt aangebracht bedraagt het totale verbruik slechts 4Watt. Bij 4700 branduren per jaar bedraagt het energieverbruik 19kWh; de energiekosten bedragen per jaar € 3,80 Euro. De gratis meegeleverde starter hoeft nooit meer te worden vervangen. eco-ledverlichting.nl brengt u graag een vrijblijvende offerte uit voor zowel de levering alsmede de montagekosten (vervangingskosten) van dit unieke LED-buisje. De kosten voor de levering en vervanging zijn afhankelijk van het aantal armaturen. Afhankelijk van dit aantal, zal de investering binnen 1 tot 2 jaar zijn terugverdiend. De voeding van de mini LED-buisjes vindt aan 1 zijde plaats, zodat bij plaatsing aanraking van onder spanning staande delen niet mogelijk is. Daarnaast zijn de buisjes dimbaar, waardoor nog meer mogelijkheden worden geboden m.b.t. comfort en energiebesparing. De buisjes voldoen aan de relevante voorschriften. Wij zullen ons voorstel graag aan u toelichten.

Bedrijvengids Geplaatst door
ECO-LED Verlichting

ECO-LED Verlichting

Turfschipper 19, 2292 JC  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.