HBI Serie 440 Fortem

Een oerdegelijk verlichtingsarmatuur voor de zware eisen die de openbare ruimte aan verlichting stelt.

Geplaatst door: HBI Bisscheroux B.V.

Oersterk & dienstbaar verlichtingsarmatuur

HBI Bisscheroux heeft een verlichtingsarmatuur ontworpen speciaal voor de zware eisen die de openbare ruimte aan verlichting stelt. Organisch vormgegeven, zeer sterk en spuitwaterdicht. Deze serie is ontwikkeld volgens het vernieuwende LEDOLOGY-concept van HBI Bisscheroux.

LEDOLOGY is een innovatief verlichtingsconcept dat intelligentie verbindt met zeer duurzame materialen. De hogere lichtstroom (1000lm) van de serie 440 Fortem zorgt voor extra veiligheid. Bedekt de meeste footprints van bestaande rechthoekige armaturen (bij remplace). De Fortem heeft een hoge slagvastheid (IK10) en een hoge waterdichtheid (IP65), en zodoende een lange levensduur (>100.000 uren). Extra energie kan bespaard worden door licht en bewegingssensoren, zonder bewegende delen.

De serie 440 Fortem is leverbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Optioneel: geïntegreerde radar met schemerschakelaar en noodverlichting. Meer weten? Kijk op http://www.hbi-lighting.com/hbi-serie-440-fortem

Bedrijvengids Geplaatst door
HBI Bisscheroux B.V.

HBI Bisscheroux B.V.

Hofdwarsweg 14, 6161 DD  GELEEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.