Gerelateerde suggesties:

HBI Serie 550 All-in-One

Met de Serie 550 All-in-One biedt HBI Bisscheroux elegante en veelzijdige (nood)verlichtingsarmaturen: nu ook voor railmontage!
LEES VERDER

Geraffineerd & elegant (nood)verlichtingsarmatuur

Met de 'All-in-One' biedt HBI Bisscheroux een elegant verlichtingsarmatuur én een veelzijdig noodverlichtingsarmatuur. Met het aanbrengen van een verhoogde kap creëert u in één handomdraai een vluchtwegaanduider (met pictogram). Nu ook leverbaar in grijs, wit én zwart!

Behalve voor wand- en plafondmontage zijn de armaturen van de Serie 550 All-in-One zijn nu tevens geschikt voor railmontage. Alle essentiële componenten bevinden zich in één sterke en compacte behuizing. Dus geen losse componenten meer op het plafond. Hiermee voldoet de Serie 550 All-in-One volledig aan de ‘HBI-fingerprint’: eenvoudig te monteren, oerdegelijk, en voorzien van vooruitstrevende en betrouwbare technologie.

De All-in-One heeft bovendien alle voordelen van het vernieuwende LEDOLOGY-concept van HBI Bisscheroux. Denk aan low/high level met (optioneel) licht- en bewegingsdetectie. Kortom: met de Serie 550 heeft u 'All-in-One'.

Meer informatie? Kijk op onze website,  stuur een mail naar info@hbi-lighting.com of bel 046 – 475 65 72.

Reacties

HBI Bisscheroux B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen