Led plafondlamp Focon

De led plafondlamp met bewegingssensor van Focon | Een uiterst energiezuinige led-lamp met bewegingsdetectie. Energieklasse A & lange levensduur dankzij LED
LEES VERDER

Led plafondlamp met bewegingssensor van Focon

De energiezuinige plafondlamp van Focon is uitgerust met een ingebouwde bewegingsmelder. De 360° PIR-bewegingssensor in de plafondlamp schakelt de lamp aan na het waarnemen van een beweging binnen het detectiebereik. De lamp heeft een instelbare schakeltijd, schemerschakelaar en afstandsgevoeligheid, zodat precies te bepalen is bij welke omstandigheden de lamp gaat branden en wanneer deze weer uitschakelt. 

De ledlamp is geschikt voor opbouwmontage aan het plafond en vereist aansluiting op netspanning. De PIR-bewegingssensor reageert op snelle temperatuurwisselingen, waardoor de verlichting wordt ingeschakeld wanneer een persoon of dier het bereik van de sensor binnengaat.

Reacties
Monacor Nederland BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.