Led plafondlamp Focon

De led plafondlamp met bewegingssensor van Focon | Een uiterst energiezuinige led-lamp met bewegingsdetectie. Energieklasse A & lange levensduur dankzij LED

Geplaatst door: Monacor Nederland BV

Led plafondlamp met bewegingssensor van Focon

De energiezuinige plafondlamp van Focon is uitgerust met een ingebouwde bewegingsmelder. De 360° PIR-bewegingssensor in de plafondlamp schakelt de lamp aan na het waarnemen van een beweging binnen het detectiebereik. De lamp heeft een instelbare schakeltijd, schemerschakelaar en afstandsgevoeligheid, zodat precies te bepalen is bij welke omstandigheden de lamp gaat branden en wanneer deze weer uitschakelt. 

De ledlamp is geschikt voor opbouwmontage aan het plafond en vereist aansluiting op netspanning. De PIR-bewegingssensor reageert op snelle temperatuurwisselingen, waardoor de verlichting wordt ingeschakeld wanneer een persoon of dier het bereik van de sensor binnengaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Monacor Nederland BV

Monacor Nederland BV

Transportcentrum 3, 5835 CT  Beugen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.