LED Waterproof

Met een water- en schokbestendig polycarbonaat behuizing (IK08 en IP65) is dit een speciaal ontwikkeld 'sealed for life' armatuur.

Geplaatst door: Opple Lighting

LED Waterproof

De LED Waterproof Performer G2 is een nieuw waterdicht armatuur met een hoge efficiency van 100 lm/W. Dit levert een energiebesparing op van wel 60% ten opzichte van traditionele TL verlichting.

Met een water- en schokbestendig polycarbonaat behuizing (IK08 en IP65) is dit een speciaal ontwikkeld 'sealed for life' armatuur. Bovendien is het, met een levensduur van 50.000 branduren, een extreem betrouwbaar armatuur.

 

Mede dankzij de standaard doorvoerbedrading en eenvoudige connectie aan de uiteinden is een snelle installatie mogelijk. Er zijn geen montage-clips of klemmen nodig om het armatuur af te sluiten. Het slanke en extra stevige ontwerp biedt een brede toepasbaarheid in o.a. industriële omgevingen, magazijnen, ziekenhuizen, scholen en parkeerplaatsen.

 

Met een lichtopbrengst van méér dan 6000 lumen, is de LED Waterproof Performer een zeer energiezuinig armatuur. Door de efficiënte en homogene afdekkap wordt uw omgeving op een comfortabele en uniforme verdeling verlicht.

 

De LED Waterproof Performer G2 is beschikbaar in 3 lengtes, met en zonder DALI. Mocht u geïntegreerde noodverlichting wensen, dan is deze op aanvraag beschikbaar.

Deze brede range maakt het mogelijk dat u altijd het juiste armatuur kunt kiezen.

 

Maak nu kennis met de nieuwe generatie LED Waterproof armaturen van OPPLE Lighting.

Bedrijvengids Geplaatst door
Opple Lighting

Opple Lighting

Materiaalweg 6, 5681 RJ  Best

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.