Silver serie

Een Lightway daglichtbuis of daglichtsysteem transporteert écht daglicht naar elke gewenste ruimte in huis, zonder gebruik van elektriciteit.

Geplaatst door: Lightway Nederland

Lightway Silver serie

Speciaal voor de grotere projecten en utiliteitsbouw heeft Lightway de Silver serie ontwikkeld. Met de 800 brengt Lightway een van de grootste diameters (760mm) op de markt van daglichtbuizen.

 

Lightway Silver of Crystal 600 Ø 52cm

De Lightway 600 met diameter 52 is zowel uit te voeren met kristalglazen koepel als met Plexiglas. Beide varianten leveren een ruime hoeveelheid daglicht, zelfs bij een bewolkte winterdag en zijn bedoeld voor werkplekken waar u wilt lezen zonder gebruik van elektrisch licht overdag. Zeer geschikt voor winkelruimtes, kantoren, hoge trappenhuizen in woningen of het verlichten van de werkplekken in keukens. Ook in de winter hoeft het licht niet aan overdag. Ook geschikt voor grote vertrekken in particuliere woningen. De Lightway 600 is ook zeer efficiënt voor lange afstandsbuizen, tot wel 20 meter van de koepel.

Lightway Silver 800 Ø 76 cm

Gemaakt voor hoge daglichtwaarden in gebouwen onder elke weersconditie en seizoen. Voor kantoren, winkels en gezondheidszorg. Effectieve daglichttoetreding in fabriekshallen, magazijnen en warenhuizen. Zeer hoge performance in bewolkt winterweer. In woningen wordt de LW800 toegepast voor het verlichten van zwembaden, grote woonruimten of keukens waar men veel daglicht wilt. Ze zijn ook zeer effectief voor hoge plafonds en de lengte van de daglichtbuis kan wel 30 meter zijn met gebruik van meerdere bochten.


Blue Performance: optimale isolatie voor daglichtsysteem zonder koudebrug


Ook de Silver modellen kunnen worden uitgerust met de Blue Performance ten behoeve van optimale thermische prestaties. Met het isolatie-element (Blue Performance) met dubbel (type 0.6) of tripel (type 0.4) HR+ glas wordt de lichtbuis volledig luchtdicht geïntegreerd in de dak- of muurisolatie en vormt een hermetische afscheiding tussen warm en koud in de daglichtbuis. De Blue Performance bestaat uit een blauwplaat (polystyreen XPS) isolatieplaat waarin een dubbele (of driedubbele) glasplaat (HR+) luchtdicht is gemonteerd en aan beide zijden van het glas een stuk van de daglichtbuis, waaraan de rest van het daglichtsysteem kan worden gemonteerd.


Tevens levert Lightway diverse accessoires zoals lichtarmaturen voor in de daglichtbuis (LED) en elektrisch bedienbare dimmers (ter verduistering).

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lightway Nederland

Lightway Nederland

Dr. Welfferweg 21 B, 3615 AK  Westbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.