Antislip voor galerijen en trappen.

Zelfklevende antisliptapes om trappen, bordessen, galerijen en hellingen van een antislip oppervlak te voorzien. Een snelle en eenvoudige antislipmethode die in principe meteen na het aanbrengen gebruiksklaar is.
LEES VERDER

Galerij of trap antislip maken zonder overlast.

Voorzie galerijen of trappen, eenvoudig en snel, van stroken zelfklevend antislipmateriaal. Dit materiaal  is verkrijgbaar in verschillende grofheden en kleuren. Het materiaal is op de rol leverbaar in iedere gewenste breedte tussen 25 en 1000 mm.

Daarnaast is het mogelijk om de antislip-tape als maatwerk in praktisch iedere gewenste vorm of maat te leveren. Dit kunnen kant-en klare antislip trapstriks zijn, afgeronde stroken voor galerijen of iedere andere gewenste vorm. Het materiaal zelfklevend waardoor het aanbrengen van deze antisliptapes kinderspel wordt en is dus zeer goed in eigen beheer te doen. U kunt dit werk echter ook uit te besteden aan de specialisten van Safetape.nl

Lees hier meer over onze anti-sliptapes

Antislip stroken zelf plakken of laten plakken?

De meeste van onze produkten zijn zeer goed in eigen beheer te monteren. Mocht u dit niet willen of kunnen hebben wij uiteraard de juiste vakmensen achter de hand om deze werkzaamheden vakkundig voor u uit te voeren.

Bel of mail ons gewoon voor advies en/of offerte.

BoFloor bv
Havikweg 17
6374 AZ Landgraaf

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
BoFloor bv
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.