Antislipstrips voor galerijen en trappen

Zelfklevende antisliptapes om trappen, bordessen, galerijen en hellingen van een antislip oppervlak te voorzien. Een snelle en eenvoudige antislipmethode die in principe meteen na het aanbrengen gebruiksklaar is.

Geplaatst door: BoFloor bv

Galerij of trap antislip maken zonder overlast.

Voorzie galerijen of trappen, eenvoudig en snel, van stroken zelfklevend antislipmateriaal. Dit materiaal  is verkrijgbaar in verschillende grofheden en kleuren. Het materiaal is op de rol leverbaar in iedere gewenste breedte tussen 25 en 1000 mm.

Daarnaast is het mogelijk om de antislip-tape als maatwerk in praktisch iedere gewenste vorm of maat te leveren. Dit kunnen kant-en klare antislip trapstriks zijn, afgeronde stroken voor galerijen of iedere andere gewenste vorm. Het materiaal zelfklevend waardoor het aanbrengen van deze antisliptapes kinderspel wordt en is dus zeer goed in eigen beheer te doen. U kunt dit werk echter ook uit te besteden aan de specialisten van Safetape.nl

Lees hier meer over onze anti-sliptapes

En bekijk ook onze Anti slip trap oplossingen

Antislip stroken zelf plakken of laten plakken?

De meeste van onze produkten zijn zeer goed in eigen beheer te monteren. Mocht u dit niet willen of kunnen hebben wij uiteraard de juiste vakmensen achter de hand om deze werkzaamheden vakkundig voor u uit te voeren.

Bel of mail ons gewoon voor advies en/of offerte.

BoFloor bv
Havikweg 17
6374 AZ Landgraaf

Bedrijvengids Geplaatst door
BoFloor bv

BoFloor bv

Havikweg 17, 6374 AZ  Landgraaf

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van BoFloor bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.