Antislipwoningcorporatie

Antislip oplossing voor flatgalerijen seniorenwoningen woningbouwcorporatie Rotterdam, voorkomt letselschade en verbetert veiligheid van kwetsbare ouderen.

Geplaatst door: Scope Slip-Stop

Antislip oplossing voor flatgalerijen seniorenwoningen woningbouwcorporatie

Scope Slip-Stop heeft flatgalerijen van een woningbouwcorporatie voorzien van een professionele antislip oplossing. In de flatgebouwen zijn seniorenwoningen gevestigd.
De vloeren van de galerijen hebben een open structuur en zijn voorzien van hardhouten plankdelen, die bij slechte weersomstandigheden glad en onveilig worden, vooral in de herfst en winter.
Dit heeft geleid tot slipgevaar en valincidenten bij deze kwetsbare groep ouderen.
Na de levering en montage van meer dan 9 kilometer antislip strips t.b.v. 12 galerijen, hebben zich geen valincidenten meer voorgedaan. Veel menselijk leed en schadeclaims zijn daarmee voorkomen.
De montage was voltooid in slechts 4 weken, zonder enige hinder voor de bewoners. Veiligheid, welzijn en gezondheid, zijn nu sterk verbeterd voor de senioren.

In Nederland zijn er nog veel locaties die slipgevaar opleveren voor passanten en bewoners. Ernstig menselijk leed en letselschade kunnen op deze locaties onstaan en de gevolgen zijn vaak niet te overzien.
Beheerders en eigenaren van dergelijke locaties realiseren zich vaak niet dat ze bij slip- of valincidenten aansprakelijk gesteld kunnen worden. De hieruit onstane kosten zijn dan vaak hoger dan de investering in een veilige situatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Scope Slip-Stop

Scope Slip-Stop

Houtzagerij 1, 4651 SN  Steenbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.