Gerelateerde suggesties:

Antislipwoningcorporatie

Antislip oplossing voor flatgalerijen seniorenwoningen woningbouwcorporatie Rotterdam, voorkomt letselschade en verbetert veiligheid van kwetsbare ouderen.
LEES VERDER

Antislip oplossing voor flatgalerijen seniorenwoningen woningbouwcorporatie

Scope Slip-Stop heeft flatgalerijen van een woningbouwcorporatie voorzien van een professionele antislip oplossing. In de flatgebouwen zijn seniorenwoningen gevestigd.
De vloeren van de galerijen hebben een open structuur en zijn voorzien van hardhouten plankdelen, die bij slechte weersomstandigheden glad en onveilig worden, vooral in de herfst en winter.
Dit heeft geleid tot slipgevaar en valincidenten bij deze kwetsbare groep ouderen.
Na de levering en montage van meer dan 9 kilometer antislip strips t.b.v. 12 galerijen, hebben zich geen valincidenten meer voorgedaan. Veel menselijk leed en schadeclaims zijn daarmee voorkomen.
De montage was voltooid in slechts 4 weken, zonder enige hinder voor de bewoners. Veiligheid, welzijn en gezondheid, zijn nu sterk verbeterd voor de senioren.

In Nederland zijn er nog veel locaties die slipgevaar opleveren voor passanten en bewoners. Ernstig menselijk leed en letselschade kunnen op deze locaties onstaan en de gevolgen zijn vaak niet te overzien.
Beheerders en eigenaren van dergelijke locaties realiseren zich vaak niet dat ze bij slip- of valincidenten aansprakelijk gesteld kunnen worden. De hieruit onstane kosten zijn dan vaak hoger dan de investering in een veilige situatie.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Scope Slip-Stop
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen