Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor industrieel gebruik dankzij de vloeistofdichte eigenschappen en kan gemiddeld tot zwaar worden belast.

Geplaatst door: Vloertechniek Hoogeveen

Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor industrieel gebruik dankzij de vloeistofdichte eigenschappen en kan gemiddeld tot zwaar worden belast. De chemische resitentie van een epoxy vloer maakt het tot een dekvloer die voor vele branches en toepassingen geschikt is zoals bijvoorbeeld werkplaatsen, magazijnen en fabrieken.

Van magazijnvloer tot siergrindvloer voor kantoor

Vloertechniek Hoogeveen adviseert u graag welke soort epoxy vloer voor uw toepassing het meest geschikt is. Zo verzorgen wij een epoxy diklaagcoating dat veel wordt toegepast in magazijnen, epoxy vloeren voor sanitaire afwerking van toiletruimten of een epoxy troffelvloer die een zware belasting aan kan dankzij de goede druksterkte . Voor een meer decoratieve vloer is een epoxy siergrindvloer of epoxy decochip een uitstekende oplossing voor toepassing in kantoren. Als afwerking van een bestaande ondergrond of wand kan ook gekozen worden voor een epoxy WE-coating die ook op wanden kan worden aangebracht.

Bedrijvengids Geplaatst door
Vloertechniek Hoogeveen

Vloertechniek Hoogeveen

Lindberghstraat 27, 7903 BM  Hoogeveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.