..........
shadow_fix

Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor industrieel gebruik dankzij de vloeistofdichte eigenschappen en kan gemiddeld tot zwaar worden belast.

Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor industrieel gebruik dankzij de vloeistofdichte eigenschappen en kan gemiddeld tot zwaar worden belast. De chemische resitentie van een epoxy vloer maakt het tot een dekvloer die voor vele branches en toepassingen geschikt is zoals bijvoorbeeld werkplaatsen, magazijnen en fabrieken.

Van magazijnvloer tot siergrindvloer voor kantoor

Vloertechniek Hoogeveen adviseert u graag welke soort epoxy vloer voor uw toepassing het meest geschikt is. Zo verzorgen wij een epoxy diklaagcoating dat veel wordt toegepast in magazijnen, epoxy vloeren voor sanitaire afwerking van toiletruimten of een epoxy troffelvloer die een zware belasting aan kan dankzij de goede druksterkte . Voor een meer decoratieve vloer is een epoxy siergrindvloer of epoxy decochip een uitstekende oplossing voor toepassing in kantoren. Als afwerking van een bestaande ondergrond of wand kan ook gekozen worden voor een epoxy WE-coating die ook op wanden kan worden aangebracht.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam