Gemak van PVC vloeren

PVC vloeren zijn perfect voor in uw appartement of huis. PVC vloeren bezitten vele handige eigenschappen en zien er bovendien bijzonder stijlvol uit.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Het gemak, comfort en uitstraling van PVC vloeren

De PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast, geluiddempend en hygiënisch. De harde kunststof toplaag biedt optimale bescherming tegen vuil, vocht en krassen. Er is een breed en aantrekkelijk assortiment PVC vloeren, van bekende merken als Ambiant, mFlor, Quick-Step Livyn, Tarkett, Douwes Dekker en Beautifloor Design. De prachtige PVC vloeren hebben de kracht en duurzaamheid van vinyl, de natuurlijke look van natuursteen of hout en het leggemak van laminaat.

PVC vloer ideaal met vloerverwarming

PVC vloeren zijn functioneel, veelzijdig en ze laten veel warme door. Door de zeer lage thermische weerstand zijn deze vloeren bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Er zijn PVC vloeren in vele kleuren en dessins, in verschillende gebruiksklassen en uitvoeringen. Voor particulieren zijn de gebruiksklassen 21, 22 en 23 beschikbaar, voor commercieel gebruik de klassen 31, 32 , 33 en 34, met een toenemende belastbaarheid en gebruiksintensiteit. U kunt kiezen voor een PVC vloer op HDF-drager van bijna 10 mm dikte, die met een clickverbinding zwevend en zonder te lijmen wordt gelegd. Of u kunt gaan voor een massieve vloer van PVC tot 5 mm dikte, die zowel verlijmd als zwevend in clickvariant kan worden gelegd.

PVC vloeren plaatsen

PVC vloeren kunnen het best op een schone, droge en vlakke ondergrond worden geplaatst. Ter behoud en verlenging van de levensduur van de vloer is het van belang om oneffenheden in de ondergrond vooraf te verwijderen. U voorkomt hiermee een permanente beschadiging en het losraken van de PVC clickverbindingen. PVC vloeren kunnen ook op tegels of plavuizen worden gelegd, maar weer niet op laminaat, parket, massief hout of clickkurk. Een vloer van PVC is gemakkelijk en snel te reinigen. U gebruikt hiervoor de door de fabrikant voorgeschreven vinylreiniger. Chloorhoudende of andersoortige schoonmaak- of schuurmiddelen zijn uit den boze.

PVC vloer: in elke ruimte een eyecatcher 

PVC vloeren zijn in elke ruimte een blikvanger. Van de woonkamer, keuken of badkamer tot de hal, gang, slaapkamer of studeerkamer. Met een specifiek motief geeft u individueel kleur aan uw wooninterieur. Denk aan visgraat, planken, mozaïek, tegel of hoogkant. Er zijn diverse paneellengtes en paneelbreedtes beschikbaar, met verschillende kleurnuances. PVC vloeren zijn ook een stijlvolle meerwaarde in kantoren, winkels, openbare instellingen en bedrijfsgebouwen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.