Ophoging van galerijen

2 cm Keramische tegels voor balkon, dakterras en galerij-ophoging

Geplaatst door: Terrasenbalkontegels.nl

Galerij ophoging / Galerijbekleding

Een effectieve manier om de toegankelijkheid van een wooncomplex te optimaliseren, is het verhogen van bestaande galerijen met 2 cm dikke keramische tegels gelegd op verstelbare tegeldragers. Hoogteverschillen tussen galerij en de toegang tot de woning worden permanent verholpen.

Ons systeem voldoet volledig aan de hoge eisen die gesteld worden aan de toegankelijkheid van woningen volgens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Keramische tegels hebben een luxe uitstraling, zijn onverslijtbaar, onderhoudsarm en permanent antislip (R10/R11).

Keramische galerijtegels zijn snel en met geringe overlast te plaatsen en alle woningen blijven tijdens onze werkzaamheden bereikbaar en toegankelijk.

Tevens hebben wij het Exadeck systeem, prachtige keramische planken in 5 kleuren met houtnerf, niet van echt hout te onderscheiden op een onderhoudsvrij railsysteem van kunststof of aluminium. Exadeck

https://www.terrasenbalkontegels.nl/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrasenbalkontegels.nl

Terrasenbalkontegels.nl

Verdronkenoord 4, 1811 BE  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.