Vloeren met uitstraling

Als je net een nieuw huis hebt gekocht of je bent bezig je oude woning ingrijpend te renoveren, begin dan vooral met de basis.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Vloeren van hout, laminaat of pvc

Kijk als je begint met nieuwe vloeren goed om je heen en ontdek wat de nieuwste trends zijn. Welke merken zijn nu populair en wat zijn de kleuren die het best passen bij jouw interieur. De vloeren in je woning kunnen de gehele sfeer van je huis bepalen en je veel woongenot verschaffen. Je moet dan echter wel kiezen uit vloeren die een perfecte match zijn bij de manier waarop je van je huis gebruik maakt. Ieder vloertype heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Heb je uiteindelijk de eigenschappen van vloeren vergeleken met je woonwensen, dan is het nog zaak om te kiezen voor een kleurstelling die echt bij de sfeer past die je wilt uitdragen.

Kenmerken verschillende vloeren

Kies je voor de meest klassieke en luxueuze uitstraling, dan kun je de aanschaf van houten vloeren overwegen. Traditioneel parket, evenwijdig gelegd of in een bijzonder fraai visgraatpatroon, geeft elke ruimte een exclusief uiterlijk en een warme uitstraling. Een houten vloer vraagt over het algemeen af en toe onderhoud. Ook de hardste houtsoorten vertonen op den duur wel wat slijtage, dus het kan voorkomen dat je jouw houten vloeren weleens moet bijschuren en voorzien van een nieuwe laklaag. Het zelf leggen van houten vloeren kan voor sommige mensen lastig zijn, je moet rekening houden met het feit dat hout een levend product is dat enige nawerking vertoont. Een groot voordeel van laminaatvloeren is de slijtvastheid en duurzaamheid. Een laminaatvloer is vergeleken met een houten vloer veel gemakkelijker te leggen.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn gemaakt van kunststof, met een uiterlijk dat overeenkomt met een houten vloer of een tegelvloer. De meeste laminaatvloeren zijn voorzien van een praktisch kliksysteem waardoor je ze gemakkelijk zelf kunt leggen. Wil je het uiterlijk van een houten vloer en moet je laminaatvloer ook geschikt zijn voor vloerverwarming? Dan is het een voordelig idee om te kijken naar het Quick-Step-assortiment.

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn bijzonder sterk in opkomst. Deze vloeren hebben een aantal positieve eigenschappen waaronder duurzaamheid, slijtvastheid en ze zijn bijzonder geluiddempend. Verder zijn PVC vloeren heel prettig in gebruik, zijn ze zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.