Het plissé gordijn

Plissé gordijnen lijken in het gebruik op het traditionele rolgordijn. Het verschil is dat bij plissé gordijnen de stof compact zit opgevouwen.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Hoe werken plissé gordijnen?

Plissé gordijnen hebben een rijke uitstraling, zijn makkelijk schoon te houden en blijven lang mooi. Het compact opvouwen van deze gordijnen is ook erg handig wanneer je een huisdier hebt. Opgevouwen gordijnen zullen niet snel beschadigen. Plissé gordijnen zijn elegant en verkrijgbaar in mooie variaties. Ze passen bij elk interieur en blijven lang mooi door het opvouwmechanisme.

Verschillende plissé gordijnen

Plissé gordijnen kun je op maat laten maken in drie verschillende uitvoeringen:

  • Transparant
  • Semi transparant
  • Verduisterend

Transparante- en semi transparanteplisse gordijnen zijn ideaal in een kamer waar je privacy wilt, maar die je niet compleet wilt verduisteren. Een verduisterend plissé gordijn is handig in bijvoorbeeld de slaapkamer. Bij het verduisterende plissé gordijn is de binnenzijde uitgevoerd in de kleur van jouw keuze. De buitenkant wordt gemaakt in een lichte kleur om de zon te weren.

Bediening plissé gordijn

Voor een maatwerk plissé gordijn kan je kiezen uit twee verschillende soorten bediening. De bekendste manier van bedienen is het 'top down' systeem. Met het top down systeem bedien je de onderlijst van boven naar beneden. Je kan ook kiezen voor het 'top down bottom up' systeem. Hiermee kan je zowel de onder - als de bovenlijst naar boven en naar beneden bedienen. Een voordeel daarvan is dat je het gordijn ook halverwege het raam kunt plaatsen.

Kleuren plissé gordijnen

Je gordijnen sluiten natuurlijk het mooist aan bij je interieur als de kleur daarbij past. De drie types plissé gordijnen (transparant, semi-transparant en verduisterend) zijn daarom verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tinten zijn elegant en passen makkelijk in ieder interieur. Kleuren variëren van wit en crème tot lichtgrijs, taupe, zand en bruin.

Wat is maatwerk?

Vaak heeft maatwerk de reputatie dat het flink prijzig is. Daarnaast moet het gemonteerd worden, waarvoor servicekosten berekend worden. Creon laat de plissé gordijnen zonder omweg bij een degelijke A-merk leverancier maken. De gordijnen worden op maat geleverd en op zo'n manier gefabriceerd dat je ze zelf eenvoudig kan monteren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.