Slim, houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor veel sfeer in huis. De natuurlijke tinten en de mooie lichtinval zijn een lust voor het oog.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Houten jaloezieën zijn ook handig

Houten jaloezieën zijn het type raamdecoratie waar u heel lang plezier van hebt. De eigenschappen van hout zorgen voor een warme sfeer in huis. Ze geven een gefilterd en prettige sfeer huis met hun prachtige schaduwspel. Bovendien zijn ze isoleren voor wat betreft geluid en warmte. Op deze manier bespaart u op energiekosten. Houten jaloezieën zijn geheel op maat te bestellen waardoor het ophangen een eenvoudig klusje is.

Elegant en flexibel

Houten jaloezieën zijn een mooie combinatie tussen elegantie en flexibiliteit. De horizontale lamellen zijn verbonden met een ladderkoord of ladderband. U kunt ze eenvoudig zelf kantelen en stellen, zodat het binnenvallend zonlicht voor u optimaal is. Verder kunt u ze uiteraard ook volledig sluiten waarde uw privacy gewaarborgd is. Dit is niet alleen prettig in de woonkamer maar met name in de slaapkamer. Houten jaloezieën nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek of borstel. Naast handmatige bediening zijn houten jaloezieën ook elektrisch te krijgen. U bedient ze met een schakelaar, afstandsbediening of via uw smartphone. Bij veel en grote ramen is een elektrische bediening aan te raken zodat u meerder houten jaloezieën tegelijk kunt besturen.

Iedere smaak en interieur

Houten jaloezieën staan bekend om hun flexibiliteit. Ze passen feilloos in ieder interieur. Een moderne of industriële inrichting accentueert u met strakke witte, grijze of zwart houten jaloezieën. En een stoere houttint met houtstructuur zorgt voor een fraaie tegenhanger die veel sfeer in huis geeft, aan te raden in combinatie met een houten vloer. De zachte natuurkleuren en warme houttinten van de houten jaloezieën staan sfeervol in een zonnig of landelijk interieur. U kunt ook spelen met contrasten tussen licht en donker en deze of aansluitende tinten verder laat terugkomen in uw kamer door accessoires als kussen en kleden. De afwerklijst van de cassette aan de bovenkant heeft dezelfde de lamellen zelf. De ladderkoorden os ladderbanden kun je kiezen uit diverse natuurtinten. Deze versterken de luxueuze uitstraling van de houten jaloezieën. Bij Creon kunt u van tevoren een kleurstaal bestellen om de kleuren in uw eigen huis te zien.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.