Speelse paneelgordijnen

Grote raampartijen zorgen voor lekker veel licht in huis. Temper de hoeveelheid licht en de mate van inkijk door paneelgordijnen te plaatsen.

Geplaatst door: Creon-Raamdecoratie.nl

Paneelgordijnen, als scheidingswand of raambedekking

Met paneelgordijnen als raambedekking zorgt u voor de juiste lichtinval en een prettige hoeveelheid privacy. U bespaart bovendien energie omdat paneelgordijnen isolerend werken in de winter. De verwarming hoeft hierdoor minder hard te werken. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen, schuifpuien en serres. Bovendien kun je ze ook als scheidingswand in een grote ruimte gebruiken of om een open kastenwand af dekken. Bovenaan heeft u minimaal 2 en maximaal 5 rails, ook bekend als meersporen-rails. De breedte van de ramen bepalen hoeveel paneelgordijnen u nodig heeft. Door de rails schuiven de panelen gemakkelijk langs elkaar. U speelt zo met op en dichte raamvlakken op de plekken die u prettig vindt. Hierdoor heeft u nooit een opgesloten gevoel.

Veel kleuren

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Van neutraal lichte en donkere tinten tot fris blauw en rood. Ook voor de rails en onderlatten kunt u kiezen uit meerdere opties, zoals wit, zilver en antraciet. Paneelgordijnen passen bij iedere interieurstijl voor een fraai design-effect. De minimalistische uitstraling geven een mooie stijl aan iedere kamer voorzien van grote ramen. Door de lengte van de panelen maken ze de ruimte optisch groter. U kunt ook spelen met verschillende kleuren panelen naast elkaar. De kleinere ramen in de ramen kunt u aankleden met passende rolgordijnen voor een mooie stijl.

Online en op maat

Precies op maat gemaakte paneelgordijnen hangen strak naar beneden langs het raam en door de verzwarende onderlat blijven ze mooi stil hangen en nemen zo weinig extra ruimte in. Voor de bediening van de gordijnen maakt u gebruik van een kindveilig bedieningskoord. Door uw paneelgordijnen zelf op te meten en vervolgens zelf te monteren houdt u de prijs laag maat bent u niet afhankelijk van de standaardmaten. Voor een bedrijf kunt u de paneelgordijnen personaliseren met bijvoorbeeld een sprekende afbeelding of het bedrijfslogo. Op deze manier krijgen ze een unieke uitstraling en functie, u genereert extra reclame voor uw bedrijf.

Bedrijvengids Geplaatst door
Creon-Raamdecoratie.nl

Creon-Raamdecoratie.nl

Sluisweg 2B, 3371 EV  Hardinxveld-Giessendam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.