Gerelateerde suggesties:

Zonwering met screens

Screens zijn de moderne oplossing voor het weghouden van warmte en fel zonlicht uit huis zonder dat u zich opgesloten voelt.
LEES VERDER

Verschillende soorten screens

Het licht binnen blijft natuurlijk en aangenaam en door u zelf te reguleren. U kijkt ongestoord naar buiten, maar van buitenaf bent u nauwelijks te zien. Screens nemen weinig ruimte in omdat ze vlak langs het raam naar beneden hangen. Door de stijlvolle en strakke uitstraling en de neutrale kleuren vormen ze een meerwaarde voor uw huis. U heeft keuze uit gewone screens en windvaste ritsscreens. Bij Creon krijgt u screens van hoge kwaliteit voor een lage prijs, omdat u zelf opmeet en ze eenvoudig monteert. Op de website vindt u hiervoor heldere instructies.

Het verschil tussen gewone screens en ritsscreens

Bij gewone screens zit het doek los in de zijgeleiders en bij ritsscreens zit het doek vast aan de zijgeleiders door middel van een rits. Zipscreens (de andere naam voor ritsscreens) zijn wat duurder maar u hoort bij veel wind geen klapperende geluiden van doek en onderlat. Op windgevoelige plekken kan dit veel irritatie schelen. Een bijkomend voordeel is dat insecten er niet langs naar binnen kunnen. De windvaste ritsscreens zijn voorzien van elektrische bediening met schakelaar, eventueel met Somfy tijdklok. Een andere mogelijkheid is afstandsbediening voor één screen of meerdere screens tegelijk. Met de Somfy Tahoma box stuurt u via een app op uw mobiel overal ter wereld de screens aan. Voor de gewone screens kunt u bij Creon naast de elektrische bediening ook kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening.

Effectief en decoratief

Screens vlak tegen het raam aan de buitenkant zorgen ervoor dat de zon niet direct tegen de ruit schijnt, dit scheelt ruim 80 procent binnenkomst van fel licht en warmte. U ervaart privacy, terwijl het licht en de temperatuur binnen aangenaam zijn. Het materiaal van het doek is sneldrogend en eenvoudig te reinigen. Wanneer u de screens niet gebruikt, rolt u het doek eenvoudig omhoog in de omkasting. Buiten nemen ze verder geen loopruimte in. Bij Creon vindt u meerdere natuurlijke tinten, licht en donker, voor het doek en de omkasting. Deze kleuren sluiten aan bij RAL-tinten zodat de omkasting qua kleur opgaat in de totale sfeer van het huis. Voor de kleur van het doek kunt u bij Creon altijd een proefstaal aanvragen om het effect thuis alvast te bekijken. Screens hebben dus veel voordelen en sluiten aan bij de wooneisen van nu.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Creon-Raamdecoratie.nl
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen