Info Display voor uw wooncomplex

Met de digitale Info Displays kunnen woning- en vastgoedbeheerders snel en efficiënt informatie delen met huurders en bewoners. EgroService is úw partner voor advies, installatie en onderhoud!

Digitaal Info Display

Met de Info Displays van Intratone kunnen woning- en vastgoedbeheerders ervoor zorgen dat zij snel en efficiënt informatie kunnen delen met huurders en bewoners.

Met behulp van het centrale online beheersysteem van Intratone kunt u binnen enkele seconden een bericht via uw computer naar het scherm uploaden.

Het info display van Intratone is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zodat de bewoners – waar u het ook nodig heeft – zo snel mogelijk toegang hebben tot de meest cruciale informatie.

Bespaar tijd en geld door huurders in real-time op de hoogte te houden, met een simpele klik op het online beheersplatform. Bovendien zijn de digitale notitieborden van Intratone ontworpen om de tand des tijds makkelijk te doorstaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u niet alleen kosten bespaart door minder bezoeken ter plaatse, maar ook door de levenslange toegevoegde waarde!

“U hoeft niet langer naar elke afzonderlijke locatie om uw mededelingen met plakband of punaises te bevestingen om met uw bewoners te communiceren. Met onze info display vergroot u uw efficiëntie en verzendt u uw informatie realtime vanaf uw pc met een enkele klik naar de door u geselecteerde locaties.”

Het digitale informatiebord kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

EgroService is al jaren officieel partner van de draadloze Intratone oplossingen voor advies, installatie en onderhoud!

Wij komen graag bij u langs!

Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor uw wooncomplex te bespreken. Onze specialisten komen graag bij u langs!

Ons team staat voor u klaar voor vragen of een offerte aanvraag.
Neem contact op: info@egroservice.nl of 078-6930332.

Neem een kijkje op onze website voor de oplossingen van Intratone en EgroService.

Intratone Infobord - EgroService - installatie

Bedrijvengids Geplaatst door
EgroService Toegangscontrole en Terreinbeveiliging

EgroService Toegangscontrole en Terreinbeveiliging

Edisonweg 30, 2952 AD  Alblasserdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.