Intercom & deurbel met camera

Intercom & deurbel met camera buitenpost kopen?

Geplaatst door: Fasttel Nederland BV

 

Intercom kopen? Dan ben je bij Fasttel aan het juiste adres! Spitstechnologie in een hoogstaande design!

Bijna al onze intercoms en deurbellen met camera modellen zijn beschikbaar in verschillende versies: met of zonder keypad, met of zonder camera, met verschillende knoppen, en in verschillende kleuren (grijs, zwart, bronze of een kleur naar keuze).  Maak hieronder je keuze, en klik door om alle modellen en details te zien. Liever een totaaloplossing? Bekijk dan onze kits: intercom buitenpost, binnenpost, switch én connectie met GSM. Advies nodig bij je keuze? Contacteer ons vrijblijvend.

Intercoms van Fasttel: maak plaats voor flexibiliteit, verhoogde veiligheid en optimale communicatie. Spitstechnologie in een hoogstaand design!

 

Onze intercoms en deurbellen met camera zijn standaard verkrijgbaar in alu grijs, zilver, zwart en brons, maar heeft u toch een speciale kleur nodig? We lakken in de door u gewenste kleur. Hierdoor kan u onze producten nog beter in hun omgeving inpassen.

Door middel van een gewone deurbel met camera is het mogelijk om vanuit uw huis – zonder dat u de voordeur daarvoor hoeft te openen – te communiceren met de persoon die voor uw deur staat. Dit geeft u dan ook een veiliger gevoel wanneer er op een onverwacht moment of laat in de avond iemand bij u aanbelt.

Deze systemen bestaan uit een buitenpost en één of meerdere posten die dienst doen als intercom antwoordpost (binnenpost). De vaak ouderwets uitziende binnenpost bestaat uit een vast wandtoestel met een hoorn die u opneemt wanneer er wordt aangebeld, en een buitenpost die door middel van een kabel met die binnenpost verbonden is. Fasttel biedt u echter graag beter en meer.

Gekoppeld aan GSM en of laptop

 

Onze intercoms worden immers geïntegreerd met uw (draadloze) telefoons, laptop, tablet of mobiele telefoon. Zonder dat u daarvoor muren hoeft open te breken en extra kabels hoeft aan te leggen. Fasttel producten zijn geschikt voor zowel analoge als digitale (IP) integraties.

Intercoms met en zonder camera

 

De intercoms van Fasttel zijn verkrijgbaar zonder en met camera. Bij de modellen met camera is er een uiterst discrete of zelfs quasi onzichtbare camera ingebouwd. Hierdoor voelt uw bezoeker zich niet bespied of bekeken bij het aanbellen. U kan kiezen uit kleuren en zwart/wit camera’s. De camera van de Wizard Elite IP bijvoorbeeld heeft een kijkhoek van maar liefst 160 graden en dit zonder vervormingen! Dit laat u toe het toestel zeer flexibel te installeren zelfs in de moeilijkste hoek. De camera kan bovendien langs twee richtingen werken als u dit wil: u ziet uw bezoeker live, de bezoeker ziet u ook.

Te gebruiken in combinatie met uw smartphone, tablet of computer

 

U bent niet thuis? Geen probleem, u kan live de videobeelden bekijken op uw smartphone of tablet. Geen ongewenste bezoekers op deze manier.
U hoeft ook niet meer thuis te blijven om dat belangrijke online bestelde pakketje in ontvangst te nemen: als de leverancier aanbelt, vraag je gewoon om het pakketje even bij de buren af te geven of achter de hoek neer te zetten. Of u opent gewoon uw poort.
U hoeft de beelden ook niet live te bekijken, er is een opnamemodule beschikbaar om de beelden achteraf te bekijken.
De videofoon kan ook op uw computer aangesloten worden. Iemand belt aan en u ziet direct wie door middel van een automatische pop-up.

Toepassing

 

De design intercoms van Fasttel zijn geschikt voor:

 • woningen en villa’s
 • bedrijven
 • kantoren
 • appartementen

Parlofonie: uitbreidingen en integraties

 

Hoewel in de basis zeer compleet hebben de intercoms van Fasttel ook heel wat uitbreidingsmogelijkheden.

 • Met onder meer een keypad of badgelezer voor toegang zonder sleutel
 • een voice module waarbij uw bezoeker kan verwelkomd worden met een vooraf opgenomen gesproken boodschap
 • het automatisch openen van de poort en deur(en)
 • integratie van brievenbus
 • geheel op maat gefabriceerde buitenmodule
  Comfort, design en veiligheid in één!

Je kan onze intercoms in of op de muur plaatsen (de meeste modellen zijn beschikbaar als inbouwmodel en als opbouwmodel), maar je kan ze ook integreren in een van onze intercompaleb of brievenbussen. De standaard intercoms van Fasttel kunnen gebruikt worden zowel aan woningen als bedrijfsgebouwen, maar ook voor appartementen: zo heb je de mogelijkheid tot 999 voorgeprogrammeerde nummers in één toestel. Voor speciale vragen kunnen we een maatwerkoplossing voorzien. Dit hebben we gedaan voor tal van klanten zoals de NMBS (Belgische Spoorwegen), UZ Leuven (ziekenhuis) en Proximus (Telecom).

https://www.fasttel.com/nl/contact/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Fasttel Nederland BV

Fasttel Nederland BV

Heiligenboom 3, 5066 CB  MOERGESTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.