Cursus Professioneel VvE-beheer

Binnenkort starten er weer met nieuwe edities van onze geaccrediteerde Cursus Professioneel VvE-beheer!

Geplaatst door: Vastgoed Business School

Cursus Professioneel VvE-beheer

Een actieve VvE biedt mogelijkheden. Het is daarom verstandig om behalve naar de lasten vooral ook naar de mogelijke lusten van de VvE te kijken. Een VvE-beheerder moet goed kunnen organiseren en communiceren en dient te beschikken over de juiste juridische, administratieve en technische kennis. Ook als het beheer wordt uitbesteed, is deze kennis noodzakelijk om een goede opdrachtgever te zijn. In onze zeer complete cursus Professioneel VvE-beheer vergaart u de benodigde kennis en vaardigheden.

Praktische checklists, modellen en tools
U krijgt handige checklists, modellen, tips en tools die u onmiddellijk in de praktijk kunt gebruiken. Er wordt tevens ingesprongen op actuele onderwerpen; onder andere het nieuwste Modelreglement (2017) wordt behandeld tijdens deze cursus. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de VvE-vergadering: Wat zijn de belangrijkste vuistregels en valkuilen? Theorie en praktijk komen uitgebreid aan bod.

Waarom deze cursus Professioneel VvE-beheer?
Efficiëntie is zeer belangrijk als het gaat om VvE-beheer. Een goede VvE-beheerder moet zowel intern als extern goede afspraken maken, vergaderingen leiden, kennis hebben van noodzakelijke wet- en regelgeving. De cursus biedt u een integrale systematische benadering van VvE-beheer. Tijdens deze cursus komen ook financiële en bouwkundige begrippen aan bod zoals een meerjaren onderhoudsprognose en bouwkundige processen.

Voor wie?
De cursus Professioneel VvE-Beheer is speciaal ontwikkeld voor VvE-beheerders die hun werkzaamheden verder willen professionaliseren. Mbo-denkniveau is minimaal vereist om deze cursus voldoende af te ronden.

De Vastgoed Business School werkt met groepen van ongeveer tien tot vijftien deelnemers. Hierdoor ontstaat een optimale groepsdynamiek en is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en inbreng

Modules binnen de opleiding

  • De VvE als juridische entiteit
  • Splitsing in appartementsrechten en Wet- & Regelgeving
  • Administratief en financieel VvE-beheer
  • Technisch VvE-Beheer
  • Communicatie in de VvE
  • Veiligheid in VvE-Beheer
  • Verzekeringen voor de VvE
  • Duurzaamheid & overige aandachtspunten voor de VvE
  • Examen Professioneel VvE-Beheer

Certificering
Deelnemers ontvangen na voldoende afronden van het eindexamen een geaccrediteerd diploma ‘Professioneel VvE-beheer’, uitgegeven door Stichting Permanente Educatie Nederland, zie www.cpion.nl. Naast het diploma ‘Professioneel VvE-beheer’ ontvangen geslaagden tevens het VvE-OK-label dat wordt uitgegeven door Stichting VvErtimago.

Meer informatie en inschrijven 

Bedrijvengids Geplaatst door
Vastgoed Business School

Vastgoed Business School

Beukenlaan 127, 5616 VD  Eindhoven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.