Gate: ISO 27001 gecertificieerd

Met een certificaat voor de internationale norm voor informatiebeveiliging ISO 27001 bewijst Gate dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gevoelige informatie op adequate en integere wijze zijn afgedekt.

Waardevolle bedrijfsinformatie veiligstellen

Informatiebeveiliging is erg belangrijk. Organisaties krijgen bijna dagelijks te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie van klanten. Het is essentieel dat deze informatie niet op straat komt te liggen en daarom zijn organisaties genoodzaakt om waardevolle bedrijfsinformatie veilig te stellen en privacy te beschermen. 

Belangrijke onderwerpen van ISO 27001

• Informatiebeveiligingsbeleid
• Benoemen en afwegen van risico’s
• Bewustwording in de organisatie
• Omgaan met beveiligingsincidenten
• Business Continuity Management

Software Development vraagt om ISO 27001

Software applicaties zijn steeds vaker het doelwit van hackers door misbruik van kwetsbaarheden met mogelijke gevolgen als datalekken, afpersing of een aangetast imago. Cybercrime is een business geworden en hierdoor komt de nadruk steeds meer op het beveiligen van informatie te liggen. Voor softwareontwikkelaars is er vaak een spanningsveld tussen functionaliteit en beveiliging.

Waarom wil Gate ISO 27001

Om aan te tonen dat GatePMS serieus met informatiebeveiliging omgaat en blijft omgaan heeft het reeds de nodige maatregelen getroffen. Om bevestigd te krijgen dat dit op het juiste niveau is, hebben we 9 maanden geleden het ISO 27001 certificeringstraject opgestart. Verder is dit voor Gate de bevestiging dat het opzetten, implementeren en verbeteren van een Informatiematiebeveiligings-managementsysteem juist is gedaan. En certificatie is een opstap naar verdere groei en professionalisering van onze organisatie.

Nu 9 maanden later

Na een aantal interne en externe audits kunnen wij met trots melden dat per 14 augustus 2020 GatePMS (CERON IT Solutions BV) ISO 27001 gecertificeerd is.
Door het behalen van een ISO 27001 certificering laat GatePMS zien dat aan alle eisen voldoet en dat maatregelen zijn getroffen om de informatiebeveiligingsrisico’s te minimaliseren. 

Meer weten?

Kijk op: https://gatesoftware.nl/

Of neem contact op via +31 (0)85 130 4882 of sales@gatesoftware.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gate Property Management Software

Gate Property Management Software

Industrieweg 3H, 5262 GJ  Vught

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.