'Overwinning' van de Turkse fruitwinkel in Amstelveen krijgt nog een staartje

Nog steeds ‘gedoe’ om de Turkse fruitwinkel in Amstelveen.

Gepubliceerd: 01 juni 2019

De bewoners van de Bankrashof in Amstelveen hebben nog steeds last van de Turkse fruitwinkel. VvE lid Inge Viaanen vertelde dit op 23 mei aan de Algemeen Bestuur en Middelen (ABM). De wethouder Herbert Raat vertelde dat hij binnenkort de zaak zou bezoeken en dat er al eerder naar is gekeken.

Ongeveer een maand geleden is er nog veel aandacht geweest voor deze fruitwinkel in de Rijdende Rechter. Daar stond de eigenaresse tegenover de eigenaar van een schoenenwinkel tegenover haar. De eigenaar van de schoenenwinkel klaagde over de steeds groter wordende uitstalling van de fruitwinkel en van stinkende containers. Toch won de Turkse fruitwinkel.

Alleen speelde de VvE in het programma helemaal geen rol. Daarom hoopt Inge Viaanen dat de gemeente te hulp kan schieten met het oplossen van de problemen.

Bron: Amstelveen Blog

Foto: Funda

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.