KASCOMMISSIE-TIP!

De splitsingsakte of het modelreglement schrijven meestal voor in welke maand uiterlijk de jaarrekening van de VvE aan de ledenvergadering gepresenteerd moet worden.

Geplaatst door: www.kascommissiegids.nl


De splitsingsakte of het modelreglement schrijven meestal voor in welke maand uiterlijk de jaarrekening van de VvE aan de ledenvergadering gepresenteerd moet worden. Als niets bepaald is, geldt de wettelijke termijn van uiterlijk in juni. Een goede kascommissie maakt ruim tevoren met de VvE-beheerder of de penningmeester afspraken over het tijdig voor controle aanleveren van de concept-jaarrekening zodat de commissie genoeg tijd heeft om een gedegen controle te kunnen uitvoeren.

Meer tips en zelfs complete checklists voor de kascommissie: de Kascommissiegidsvoor VvE’s, te bestellen via deze bestellink. 

Ook de gids Financiën van de VvE is een bron van informatie voor kascommissies, ook heel nuttig voor bestuursleden en appartementseigenaren, 
te bestellen via 
www.kascommissiegids.nl. 

 

Bedrijvengids Geplaatst door

www.kascommissiegids.nl

Kalverlaantje 9, 2157 PP  Abbenes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.