KFV sloten

Voor iedere deur de beste oplossing.

Geplaatst door: Siegenia Group

Bij sloten dient het vanzelfsprekend te zijn dat u en uw klanten de volste vertrouwen hebben in de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u bij SIEGENIA diverse uitstekende sloten van het merk KFV. Voor iedere deur hebben wij de beste oplossing. KFV zorgt voor traditionele veiligheid en combineert dit met toekomstgerichte oplossingen. Ook op het gebied van verwerking, montage en opslag zijn deze uitstekende sloten geschikt voor veelzijdige mogelijkheden. Hierdoor bespaart u zelfs tijd en kosten! Heeft u interesse in sloten van hoogwaardige kwaliteit? Kijk dan snel hieronder om het productoverzicht te bewonderen.

Er is altijd een oplossing. De veiligste is KFV

KFV ONE Module syteem

KFV Meerpuntssluiting

KFV Reparatie-meerpuntssluiting

KFV paniek en nooduitgang

KFV Sloten

KFV Scharnierzijde

 

Met zekerheid het juiste slot

Het merk KFV omvat een grote diversiteit sloten voor de projecten- en woningbouw. Hierdoor vindt u met zekerheid voor iedere deur het juiste slot. Heeft u bijvoorbeeld interesse in insteeksloten? Deze zijn uiteraard voor zowel opdek- als stompe deuren in verschillende sluitvarianten verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit een bontbaard, vrij- en bezetuitvoering of sluitcilinder als sluiting. Wanneer u op zoek bent naar smaldeursloten, dan zit u ook goed bij SIEGENIA. De KFV smaldeursloten zijn leverbaar met 1 of 2 toeren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende nachtschootafmetingen, doornmaten en stolpuitvoeringen.

Verschillende veiligheidsklassen

Naast het type slot kunt u tevens kijken naar de veiligheid. De KFV insteeksloten zijn onderverdeeld in 4 klassen. Hieronder lichten we iedere klasse kort toe zodat u direct weet welke variant aansluit bij uw wensen of die van uw klanten.

 

  • Klasse 1: geschikt voor deuren die slechts af en toe rustig worden geopend. Denk bijvoorbeeld aan deuren van bergingen
  • Klasse 2: goede optie voor deuren die regelmatig en rustig geopend worden. Deze sloten worden regelmatig gebruikt voor kantoordeuren.
  • Klasse 3: geschikt voor deuren die vaak en deels krachtig worden geopend. U kunt hierbij denken aan deuren in openbare gebouwen.
  • Klasse 4: de beste match voor deuren die zeer vaak en deels krachtig geopend worden. Voorbeeld hiervan zijn deuren met een verhoogde inbraakwerendheid en deuren in openbare gebouwen.?

 

Speciale sloten en magneetsloten

Ook voor speciale toepassingen heeft KFV een breed scala aan sloten speciaal voor u beschikbaar. Hierdoor vindt u zelfs bij speciale eisen de passende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan sloten voor schuifdeuren met haaksloten, modellen voor straalwerende deuren en handige dag- en nachtsloten. Daarnaast zijn er zelfs elektronische sloten van KFV beschikbaar die bijdragen aan de inbraakbeveiliging. Voorbeelden hiervan zijn KFV Keyless of KFV Fingerscanner.

Een andere bijzondere optie is een KFV magneetslot. Dit type slot is inliggend waardoor het nagenoeg onzichtbaar is. De sterke sloten trekken namelijk de schoot in de sluitplaat waardoor deze op zijn plaats blijft. Een leuke bijkomstigheid: Dankzij dit intelligente detail profiteert u tevens van een subtiele akoestiek.

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.