Makelaar Almere

Bij het kopen van een nieuwe woning in Almere komt veel kijken. We zetten hieronder wat tips voor u op een rijtje.

Geplaatst door: Alexvankeulen.nl

Hoe vindt u een goede makelaar Almere?

Ten eerste moet u natuurlijk weten in welke buurt u wilt wonen en wat uw beschikbare budget is. Verder zijn de omgeving en de faciliteiten in de buurt belangrijk. En natuurlijk moet u eerst de oude woning verkopen voor een goede prijs. Een ervaren makelaar Almere is daarbij onmisbaar. Voor ruime ervaring en uitstekende dienstverlening heeft u keuze uit een aantal betrouwbare makelaars in Almere.

Makelaars en taxateurs

Het bepalen van de verkoopprijs van uw oude woning is geen gemakkelijke taak. Alex van Keulen makelaars en taxateurs neemt u deze zorg uit handen. Het kantoor is al ruim tien jaar actief in Almere in omstreken. In het verleden aangesloten bij Namaco; een landelijk opererende makelaarsorganisatie. Toen het kantoor besloot zelfstandig verder te gaan wijzigde het de naam in Alex van Keulen makelaars en taxateurs.

Populaire makelaar Almere

Deze makelaar uit Almere staat bekend als resultaatgericht. Het heeft in de afgelopen tien jaar dan ook veel mensen geholpen bij het verkopen en kopen van een huis in de omgeving Almere-Lelystad.

Het handige filtersysteem

Alex van Keulen makelaars vindt het geven van persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en die moeten zoveel mogelijk worden vervuld. Bovendien geeft deze makelaar de klant het gevoel dat ze de touwtjes zelf in handen heeft. Zo kun je op de overzichtelijke website Alexvankeulen.nl met behulp van een handig filtersysteem aangeven in welke plaats je een koopwoning of een huurwoning wilt. Daarnaast is het mogelijk om de naam van de straat in te vullen en geef je een minimum en maximumprijs aan. Ook mag je helemaal zelf bepalen of je volledige service of juist deeldiensten wenst.

Evaluatie van de dienstverlening

Alex van Keulen makelaars heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo wordt de dienstverlening regelmatig geëvalueerd om erachter te komen wat er nog beter kan. Daarnaast is er een relatiemanager fulltime aan het werk voor deze makelaar. Hij of zij meet de prestaties en geeft aan op welke punten er verbetering nodig is. Klanten waarderen de service en de vrijheid die ze hebben bij deze makelaar Almere. Dit blijkt wel uit de tientallen positieve beoordelingen die je kunt lezen op de website Alexvankeulen.nl. Ervaar de professionaliteit zelf door deze makelaar in te schakelen of neem voor de mogelijkheden even een kijkje op de website.

Bedrijvengids Geplaatst door
Alexvankeulen.nl

Alexvankeulen.nl

Transistorstraat 91 27, 1322 CL  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.