Seniorenhuisvesting

Op zoek naar dat ene appartement waar u volledig zelfstandig kunt wonen, maar waar er de mogelijkheid is gebruik te maken van extra services en diensten?

Geplaatst door: SDS Senior Makelaardij

SDS Senior Makelaardij

Of wilt u juist uw huidige (service)appartement verkopen of verhuren?

SDS Senior Makelaardij is een betrouwbaar en gedegen makelaar gespecialiseerd in seniorenhuisvesting in heel Nederland. Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij ervan overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop- of (ver) huurprocessen. De stap om te verhuizen naar een serviceflat of appartementencomplex is bijna altijd heel groot. Geduld, tact, emotie en empathie vanuit de makelaar vinden wij om die reden van zeer groot belang. Wij streven er dan ook naar u optimaal te ondersteunen in dit proces en u op gepaste wijze te begeleiden naar een voor u geschikte woning die aansluit bij wellicht een nieuwe levensfase.

Voordelen SDS Senior Makelaardij

- No cure, no pay;
- Zoveel makelaar als u wenst;
- Zeer scherp tarief;
- Landelijke dekking;
- Aanbod ook op social media.

Bedrijvengids Geplaatst door
SDS Senior Makelaardij

SDS Senior Makelaardij

1e Tieflaarsestraat 15, 4182 PC  NEERIJNEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.