Langer thuis blijven wonen

Kan mogelijk gemaakt worden met de automatische deuren van Entrance. Ze bieden verschillende voordelen die de toegankelijkheid in huis vergroten.

‎Automatische deuren kunnen zeker bijdragen aan het langer thuis blijven wonen voor mensen met een beperkte mobiliteit of ouderen. Ze bieden verschillende voordelen die de toegankelijkheid en het gemak in huis vergroten. Hier zijn enkele voordelen van automatische deuren in het kader van thuiszorg.

Gemakkelijke toegang

Automatische deuren bieden gemakkelijke toegang tot een ruimte zonder dat er fysieke inspanning nodig is om ze te openen of te sluiten. De deuren openen en sluiten automatisch met behulp van sensoren, knoppen, of afstandsbedieningen. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen met een beperkte mobiliteit, zoals ouderen en mensen met een handicap, die afhankelijk zijn van loophulpmiddelen om onafhankelijk toegang te krijgen tot de verschillende ruimtes in huis.

Veiligheid

Automatische deuren zijn uitgerust met sensoren die bewegingen detecteren. De sensoren zorgen ervoor dat automatisch openen en sluiten. Zolang de sensor beweging detecteert zal de deur geopend blijven. Dit helpt om ongelukken te voorkomen, zoals beknelling tussen de deuren.

Zelfstandigheid

Mensen zijn graag zelfstandig. Zeker wanneer ze al vaak om hulp moeten vragen. Automatische deuren stellen mensen in staat om zelfstandig in en uit kamers of gebouwen te gaan, zónder hulp van anderen hoeven te vragen. Dit vergroot het gevoel van onafhankelijkheid en kan de algehele kwaliteit van leveren verbeteren.

Gebruiksvriendelijk

De deuren zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen minimale inspanning om bediend te worden. Ze kunnen worden geactiveerd door drukknoppen, aanraakschermen, bewegingssensoren of afstandbedieningen. Dit maakt het eenvoudig om de deuren te openen en te sluiten. Zelfs wanneer iemand beperkte handkracht heeft, op krukken loopt of in een rolstoel zit.‎

Comfort en energie-efficiëntie

Automatische deuren kunnen ook helpen bij het handhaven van de temperatuur en het comfort in huis. Ze openen en sluiten snel, waardoor het warmteverlies in de winter en het binnendringen van warme lucht in de zomer wordt verminderd. Dit kan de energie-efficiëntie van het huis verbeteren en de verwarmings-en koelingskosten verlagen.

Flexibiliteit in gebruik

Automatische deuren kunnen worden geprogrammeerd met verschillende programma's. Zoals automatisch openen bij benadering, continu open tijdens bepaalde uren van de dag of handmatige bediending via knoppen of afstandsbedieningen. Dit geeft je de flexibiliteit om de deuren aan te passen aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Kosten en levering

Er zijn verschillende soorten automatische deuren beschikbaar in alle prijsklassen. Het is ook mogelijk om uw bestaande deur automatisch te laten maken met een deurautomaat. Een deurautomaat wordt compleet gemonteerd in één dag. Door een goede voorraad kunnen we bij Entrance Deuren snel leveren en monteren.

Tot slot

Het is belangrijk om bij het installeren van automatische deuren rekening te houden met de specifieke behoeften en situatie van de persoon. Het is ook van belang om de veiligheidsvoorschriften en de specificaties van de fabrikant te volgen. ‎Entrance automatische deuren denkt graag met u mee om een passende oplossing voor uw situatie te vinden. Zo maken we het samen mogelijk om langer thuis te kunnen blijven wonen!

info@entrancedeuren.nl

www.entrancedeuren.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.