Lekdetectie – Vermijd waterschade

Het probleem hierbij is dat wanneer lekdetectie niet goed wordt uitgevoerd, schade enkel zal verergeren en de herstelkosten zullen oplopen. Stel je voor dat er houtrot ontstaat of dat de elektriciteit voor problemen gaat zorgen. Dan ben je verder van ...

      

 

Bij waterschade is het vanzelfsprekend van belang dat er een directe oplossing komt, anders kunnen de gevolgen groot zijn. Volgens sommigen partijen zijn specialisten moeilijk te vinden en zijn er veel malafide herstellers. Dit probleem kent UninU gelukkig niet! In dit artikel lees je meer over de onmisbare rol van lekdetectie in schadeherstelland.  

Een blijvend probleem.

De stormen van afgelopen jaar hebben veel storm- en waterschade met zicht meegebracht. In veel gevallen moest er lekdetectie aan te pas komen om vervolgschade te beperken en problemen te achterhalen. Wanneer een gasleiding of elektriciteit netwerk ongezien in aanraking komt met een overmatige hoeveelheid water, dan kunnen we dit op zijn minst zeer ongewenst noemen. Dit type schade zal de komende jaren naar verwachting van veel wetenschappers steeds vaker voorkomen door klimaatveranderingen. Echter groeit het aantal lekdetisten minder hard dan de vraag. Er moet meer en meer gebouwd worden en er komen steeds meer stormen. Zo hard groeit het aantal specialisten niet, zeker niet met de huidige personeelstekorten. Verwacht wordt dan ook dat de wachttijden enkel zullen toenemen. Vanwege de risicofactor van een lek is dit zeer ongewenst als je het ons vraagt. 

Professionals vereist, niet gewenst.

In een eerder artikel (Malafide schadeherstellers – Verdriet, bedreiging en oplichting voor duizenden euro’s – UninU) hebben wij gesproken over slechte schadeherstellers. Natuurlijk zijn veruit de meesten zeer gedreven, hardwerkende vakmensen. Al is bij onbeschermde beroepen de kans toch groter bij zelfstandigen dat de kwaliteit van werk ten wensen over laat. Het probleem hierbij is dat wanneer lekdetectie niet goed wordt uitgevoerd, schade enkel zal verergeren en de herstelkosten zullen oplopen. Stel je voor dat er houtrot ontstaat of dat de elektriciteit voor problemen gaat zorgen. Dan ben je veel verder van huis dan het herstellen van een stukje waterleiding.

De (verzekerde) UninU oplossing.

UninU stelt dat professionals niet gewenst zouden moeten worden, maar simpelweg vereist. Slechte lekdetectie kan gevaarlijk zijn en wanneer u panden op grote schaal beheert, is het wachten tot het fout gaat. Wilt u uw panden goed beschermen na een storm, dan is het dus zaak dat u enkel werkt met goede vaklui die u garanderen van een oplossing. Natuurlijk bent u bij UninU verzekerd van betrouwbare werklui, en ze rijden ook nog eens binnen 2 uur aan!  
 
Betrouwbare werklui, zoals die van UninU, plaatsen namelijk ook een noodvoorziening om het probleem direct te stoppen. De regie van HerstelDirect verzorgt dat er ook een eindoplossing komt. Laat u al uw werken door HerstelDirect uitvoeren? Dan regelen wij ook alles met uw verzekeraar en ontvangt u rapportages met alle gewenste informatie. Zo bent u niet alleen verzekerd van een professionele oplossing, maar kost dit u ook de minste tijd. Door herstel in natura Herstel in Natura – De UninU Aanpak – UninU, zijn ook verzekeraars het goedkoopste uit. Hierdoor kunnen wij bijna altijd goede afspraken maken met uw verzekeraar!  

Meer weten over het verzekeren van schade voor VvE’s? Schademelding, herstel en verzekeraars – Hoe het zit voor vve’s – UninU

Bedrijvengids Geplaatst door
UninU - Uniglas & HerstelDirect

UninU - Uniglas & HerstelDirect

Hoornsedijk 1, 9728 NG  Groningen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.