Lenteklaar met Kunstgras

Maak je tuin lente-proof met Kunstgras de Veluwe! Profiteer van 35% korting op hoogwaardig kunstgras: Uddel, Amersfoort, Harderwijk & Apeldoorn.

Geplaatst door: Kunstgras de Veluwe

Lente is in de lucht en dat betekent dat het tijd is om je tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen! Bij Kunstgras de Veluwe helpen we je graag om je buitenruimte om te toveren tot een verzorgde ruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. Met ons kunstgras wordt het onderhouden van je tuin een fluitje van een cent, en met de lenteaanbiedingen en restanten die we hebben, wordt het nog aantrekkelijker om voor kunstgras te kiezen!

Kunstgras Uddel 28 mm - Nu voor €8,95 in plaats van €13,77! (35% korting) Ons Kunstgras Uddel is perfect voor wie op zoek is naar een goedkope maar toch natuurlijke uitstraling met een zachte textuur. Met een hoogte van 28 mm is kunstgras geschikt voor balkons en kleine stukjes in de tuin. Het is ideaal voor gezinnen, huisdieren en recreatief gebruik. Profiteer nu van deze geweldige korting en maak je tuin klaar voor de lente!

Kunstgras Amersfoort 38 mm - Nu voor €16,95 in plaats van €26,08! (35% korting) Ons Kunstgras Amersfoort combineert de natuurlijke uitstraling van echt gras met het onderhoudsgemak van kunstgras. Met een hoogte van 38 mm is dit kunstgras perfect voor tuinen, balkons, terrassen en meer. Mis deze kans niet om je buitenruimte te verbeteren voor de lente tegen een onweerstaanbare prijs!

Kunstgras Harderwijk 40 mm - Nu voor €19,47 in plaats van €29,95! (35% korting) Voor wie op zoek is naar een luxueuze uitstraling en extra comfort is ons Kunstgras Harderwijk de perfecte keuze. Met een hoogte van 40 mm biedt dit kunstgras een weelderige en natuurlijke uitstraling. Profiteer van deze speciale aanbieding en geef je tuin een upgrade waar je jarenlang van zult genieten!

Kunstgras Apeldoorn 50 mm - Nu voor €25,97 in plaats van €39,95! (35% korting) Ons Kunstgras Apeldoorn is ideaal voor wie op zoek is naar een weelderige, luxueuze uitstraling in de tuin. Met een hoogte van 50 mm biedt dit kunstgras een prachtig groen tapijt waar je van kunt genieten. Mis deze kans niet om je buitenruimte voor te bereiden op de lente met dit hoogwaardige kunstgras!

Met onze kunstgrasproducten hoef je je geen zorgen te maken over maaien, sproeien of bemesten. Je kunt gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten van een prachtig groene tuin, het hele jaar door.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je tuin stralend voorjaarsklaar te maken met Kunstgras de Veluwe!

Bedrijvengids Geplaatst door
Kunstgras de Veluwe

Kunstgras de Veluwe

Industrieweg 14, 8071 CT  Nunspeet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.