Liftonderhoud en Service

Heeft u een lift in uw appartementencomplex? Lees nu hoe u uw woongenot verhoogt met minder kosten.

Geplaatst door: Liftonderhoud Nederland

Gedegen onderhoud

Heeft u een lift in het appartementencomplex? De lift is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het complex. Wanneer de lift veel gebruikt wordt voor de dagelijkse zaken, dient uw lift gedegen onderhouden te worden. Door uw lift gedegen te laten onderhouden voorkomt u storingen, stilstand en onnodig hoge kosten voor reparaties. 

Gevolgen van achterstallig onderhoud

De onderdelen van de liftinstallatie vervuilen en slijten door gebruik. Vervuilde of versleten onderdelen kunnen problemen veroorzaken. De lift kan dan in storing komen te staan en staat stil totdat het kapotte onderdeel wordt vervangen. Zo’n onvoorziene reparatie brengt kosten met zich mee.

Bovendien wordt de toegankelijkheid voor medewerkers of klanten door een stilstaande lift belemmerd. Dit kan voorkomen worden tijdens preventieve onderhoudsbeurten, omdat de onderdelen van de lift daarbij gecontroleerd en schoongemaakt worden. Daarnaast worden onderdelen die slijtage gevoelig zijn op tijd opgemerkt, zodat deze preventief vervangen kunnen worden.

Liftonderhoud Nederland

Liftonderhoud Nederland ontzorgt VvE's in het beheer van liften. Door meer dan 25 jaar ervaring bieden wij hoge kwaliteit, waardoor wij de kans op storingen kunnen minimaliseren. Naast het goed onderhouden van de liftinstallatie(s) regelen wij ook het keuringsmanagement van uw lift, hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de lift.

Doordat wij het beheerproces slim en efficiënt hebben georganiseerd kunnen wij het onderhoud erg scherp aanbieden. Hierdoor kan er tot wel 50% bespaar worden op de exploitatiekosten van uw liftinstallatie(s).

Wij werken met een regio-indeling zodat we altijd in de buurt zijn. Hierdoor kunnen wij snel reageren bij calamiteiten of storingen. 

Aanvraag offerte

De VvE's die klant zijn bij Liftonderhoud Nederland genieten de volgende voordelen:

  • Minder liftstoringen
  • Minder kosten voor het liftonderhoud
  • Geen lange wachttijden bij reparaties 
  • Altijd bij u in de buurt
  • Betrouwbaar

Wilt u of de VvE ook genieten van deze voordelen? 

Neem contact op met 085 - 301 99 68 of doe hier een offerte aanvraag. ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Liftonderhoud Nederland

Liftonderhoud Nederland

Smitspol 20J, 3861 RS  Nijkerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Liftonderhoud Nederland
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.