Luchtkwaliteitsensor CheckAER

De slimme oplossing voor de controle van de luchtkwaliteit in binnenruimtes.

Geplaatst door: Siegenia Group

Komfortsysteme Ueberwachung Checkaer Head

De kwaliteit van de kamerlucht kan men nu in detail waarnemen.

Met de luchtkwaliteitsensor CheckAER heeft men een eenvoudige en effectieve oplossing bij de hand, om in een oogopslag te weten wanneer het tijd is om te ventileren. Om de luchtkwaliteit precies vast te stellen, mengt de CheckAER de door de mens uitgeamende lucht en vluchtige organische kamerluchtbelastingen. Er wordt meteen rekening gehouden met onaangename geurtjes. Deze vluchtige organische verbindingen (TVOS) kunnen niet alleen het prestatievermogen, maar ook de gezondheid belasten. Ze onstaan zowel door transpiraties uit meubels, vloeren, kleuren en andere bouwproducten alsook door huisdieren, mensen, reinigingsmiddelen of tabakrook. Met de CheckAER heeft men de luchtkwaliteit desondanks op ieder moment onder controle.

 

 

Komfortsysteme Ueberwachung Checkaer Gut

Luchtkwaliteit: goed 

Komfortsysteme Ueberwachung Checkaer Maessig

Luchtkwaliteit: matig

Komfortsysteme Ueberwachung Checkaer Schlecht

Luchtkwaliteit: slecht

Het LED statuslicht geeft diverse niveaus weer „groen licht“ voor een gezond ruimtelijk klimaat en al bij een matige luchtkwaliteit een vroegtijdige aanbeveling om te ventileren. Op deze manier kan men de kwaliteit van de kamerlucht verbeteren, voordat het menselijke lichaam er merkbaar op reageert en het ventilatiestatuslicht op "rood" springt of zelfs rood begint te knipperen.

Zowel thuis als op kantoor of in het klaslokaal: ventileren zorgt voor levenskwaliteit. Met elke ademteug.

 

Komfortsysteme Ueberwachung Checkaer Klassenzimmer

 

Het grootste deel van ons leven brengen we door in gesloten ruimtes. Des te belangrijker is het om onze dagelijkse kamerlucht op ieder moment vers en gezond te houden. Of het nu thuis, in het werk of op school is: door een goed gecontroleerde kamerlucht met een hoog zuurstofgehalte en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen verhoogt ons welzijn en het prestatievermogen. Tegelijktijd draagt de continue luchtverversing tegelijkertijd op heel beslissende wijze bij aan de bescherming tegen virussen, bacteriën, kiemen of schimmels – vooral in combinatie met de juiste relatieve luchtvochtigheid, die in het optimale geval rond een gezonde 40–60 % ligt.

https://www.siegenia.com/nl/company/contact

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.